Güncel...
Arkadaşlar aracı buluşmalarda falan gördüler.Güzel temiz.1 2 keyfe keder olayı dışında bişeyi yok kasko mini onarımını kullanarak ufak tefek olaylarınıda halltetiricem.Başkada bişey yok.
Forumdan alıcak olan arkadaş olursa o gelirse ikramım olur.Herkeze hayırlı günler.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...5307354/detay/
Konu Ziyaretci040 tarafından (15/11/2012 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
hayırlı satışlar ama fiyat biraz yüksek değil mi ?
S e l l e k t ö r ü ç a k P u n t o ' n a y o l a ç . . .
Jantları ayrı satmayı düşünürmüsünüz
Konu elbruz tarafından (14/08/2012 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
Piyasaya baktığımda tek kapı olan araca 23 000 falan istiyorlar km yüksek bende ona göre yazdım . Pazara falanda baktım yani. Jant lastik aldım sadece 850 tl para verdim
Benim aracıma kuruş masraf yapmadan binicekler.Keyfe keder olanlar hariç. Bide o yönden bakmak lazım.
hayırlı satışlar fiyatı indirmeyin araçlarımızın piyasasını öldürmeyin
walla dostum kötü bi amaçla fiyat yüksek gibi die yazmadım önce onu belirteyim.sadece daha rahat ve kolay satman açısından fiyat biraz yüksek değil mi dedim.araç senin istediğin fiyata satma hakkın var tabikide.senin aracın fiyatı düşmesi benm de işime yaramaz sonuçta ben de punto kullanıyorum.
tekrardan hayırlı satışlar umarım erkenden istediğin fiyata satarsın.
Yok yanlış anladınBen sadece açıklama yapma gereği duydum sonuçta insanlar ilanı okuyacaklar.Denizli'deymişsin keşke geldiğimde haber verseydim.Görüşürdürk italyan sticker hediye ederdim sana
Yok araç satılmasada problem değil severek biniyorum maksadım sadece model yükseltmek eğer olursa bravoya yönelmek
![]()
Teşekkür ederim.
hayırlı satışlar
burak hayırlı satıslar kardesim..
Aslında tok satıcı dedikleri ben oluyorum sanırım.Garip garip teklifler var ama vermiyorumGelirim ya ben denizliye illaki görüşürüz. Akrabalar var oralarda
Kocabaş çambaşı falan hemde merkezde oturanlarda var.Esasen fethiyede bulundum dönüşte 2 saatlik uğradım sadece inş. Uzun vadede uğradığımda uğrarım yanına
![]()
aynı benim araba ama benim ki 90 bg...![]()
hayırlı satıslar
hayırlı satışlar...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri