servisin verdiği fiyata mı satıcam servis en az üzerine 2bin tl koyarak satar ok.hayrını görürüm sen rahat ol düzgün düzgün konus
ne müşteri olanı ne de seni tanırım arkadaşım. ev alacağım ihtiyaçtan satıyorum dediğin için insanlık namına fikrimi söyledim ki zaten verilen rakamın altına da fiyat söylemedim. aracına 28000tl servis veriyorsa 500 fazlasına bu vatandaşa ver demek bu tarz vekalet vereyim sat demeni mi gerektirir yani. üzerini sen ver demek de ne oluyor ben versem sende alacaksın yani öyle mi. Ne günlere kaldık yaaww. Al Arabanın Hayrını Gör.
servisin verdiği fiyata mı satıcam servis en az üzerine 2bin tl koyarak satar ok.hayrını görürüm sen rahat ol düzgün düzgün konus
herkez arabasına baktığını bilir her arabada birbirinden farklıdır kimi bi insan gibi sevip değer verir titizlikle kullanır kiminede bi ulaşım aracından öteye geçmez.arabalarıda ölü fiyatına vermeyelim sonuçta hepimiz alıp satıyoruz bizimde sattığımız sıkıştığımız günler olabilir.
serkan kendi arabamı satmış olsam hiç bi dakika düşünmeden arabanı alırdım kardeş,hem senin işin görülürdü hemde benim.ben iki aydır evo bakıyorum daha 30 bine temiz bir evo görmedim temizi boşver dandiğini bile görmedim.İnş istediğin fiyata araban biran önce satılır.
Burasi hep boyle fiyati dusurme derler gazlarlar o araba aylarca yatar.
mevzu arabanın yatması değil mevzu arabanın hakkı.k.bakmayında biz kolay sahib olamadık bu arabalara kolay kolay para kazanmadık kolay kolay baba parasıyla binmedik.yarın sende satarsın arabanı mezara gelmeyecek o araba seninle o zamanda senin zoruna gider 50 milyarlık arabana 40 milyar demeleri.
ha diceksiniz o arabanın avukatımısın ya da derdi sanamı düştü bugün ona yarın bana yarında sana.allah herkeze nasip etsin herkez bi mal sahibi mülk sahibi olsun ama herşeyinde bir bedeli var.
güncel
Kardeş hayırlı satışlar , başka bi ilandada hasar kaydı mevcut olan bi arabaya yok kg ile satın yok şu bu demişler çok sinir oldum.Senin araban kafanda 30000 ise aşşağısına verme acil bi durumun yoksa.Piyasanın düşmesi senin tek aracını satmanla olmaz ama zarar etmen baya bi uzun süre içinde kalır.30 ise 30 kafandakinin aşşağısına inme ve araca zaten baya uygun demişsin.TEKRAR HAYIRLI SATIŞLAR...
Serkan 2.500 kredi çekeyim. 28.500.- ben punto sahibi olayım sen de işini gör.
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri