fiyat gayet güzel burda 2006 fire motorlara o paralar isteniyor.Hayırlı satışlar.
Fiat Punto Grande
1.4 T-jet Dynamic
2009 Model
23.750 TL
Sahibinden satılık
Kırmızı renk
Merhaba beyLer bir çoğunuz beLki hatırLar aracımı 2009 modeL 52.000 km'de dosta gidicek bi araç değişen boya vb. hiç bir sıkıntısı kesinLikLe yoktur... Eğer iLgiLenen ArkadaşLarımız oLrsa site içi fiyat farkLı oLucaktır...
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-2009-model-grande-punto-t-jet-85378112/detay
Tutte Le strade portano a İtaLy...
fiyat gayet güzel burda 2006 fire motorlara o paralar isteniyor.Hayırlı satışlar.
tşkkrLer... Araçta kesinLikLe sıkıntı yoktur pLakam açıktır sorguLanabiLir... Nakit ihtiyacımdan doLayı satıyorum üzerine nakit aLabiLeceğim mantıkLı takasLarda uygundur...
hayırlı satışlar.
fiyatı gayet uygun.
bi an t-jet'e geçiş yapsam mı diye düşünmedim değilgüzel araç hayırlı satışlar
![]()
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
tşkkrLer umarım forum'dan bi arkadaşımıza kısmet oLr hiç yoktan gönüL rahatLığıyLa binebiLir herzaman arkasındayım aracımın
Hayırlı satıslar abı insallah alan forumdan bırı olur
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
Hayırlı satışlar, hayallerimin motoru t-jet, ama şimdi değil![]()
Grey Goose ...
Aracın iç fotolarını da koysaydınız bikaç tane guzel olurdu
neden zamansız satılır bu t-jetler hayırlı satışlar
son sözümüz FENERBAHÇEE.....
Araç plaka sorgulamada Sahiplik Belge Tarihi 30/04/2012 olarak görünüyor. Neden o şekilde? Bilgilendirebilir misiniz?
Hayırlı satışlar.
Aracımı edirne-siLivri hattında çaLışan minübüsü aLmak için sahibiyLe satas etmiştik daha sonra ehLiyeti puanLarım doLması nedeni iLe kaptırdım ve 2 ay ehLiyetime eL koyuLdu verdiğim kişi aracı kuLLanmak için aLdı ama yaşına uymadığı için satıyordu bende minübüsü ehLiyeti kaptırdığımdan doLayı ve sabit bir kurumda iş buLduğum için tekrar geri verip aracımı aLdım aLan kişi sadece 300 km kuLLanmış zaten hergün yazıhanede gözümün önündeydi aracım şimdi satma sebepLerimin en büyük nedeni kısmetse bu yaz nişan yapıcam ve muhtemeLen düğünümüzü sarkıtmadan bu yıL içerisinde yapıcaz eLimde beLLi bi kısım nakit oLsun die satıyorum önümüzdeki ay nişanım oLucak kısmetse herkezi bekLerimnişana kadar satıLmassa zaten satmaya gerek kaLmicak aracı yani uzun Lafın kısası arabayı takas etmiştim tekrar geriye aLdım herhangi bir sorun kesinLikLe yoktur edirne özakıncı yetkiLi fiat servisinden de detayLı biLgi aLınabiLinir aracı servisteki ustaLar biLiyor ve servis kayıtLarıda mevcuttur...
x
Konu emrahisilti tarafından (18/05/2012 Saat 19:31 ) değiştirilmiştir.
beyLer 1 HaftaLığına 21.500 tL
bir hafta mir hafta,fiyat çok çılgın hayırlı satışlar
nakite ihtiyacım var kredi çekmek istemiyorum o yüzden satıyorum eğer satıLmaz ise kredi çekicem eğer kredi çekersem zaten satmak zorunda kaLmicam satsam da eski fiyatım 24.500 geçerLi oLucak düğün yapıcağım için satıyorum zaten çok önemLi değiL açıkçası 1 hafta fiyat bu cuma gününe kadar
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri