Merhaba Orkun abi İyi atışlar diliyorum.
Maşallah aracın çok güzel üzerinde çokta emeğin var belli..
Canlı canlı inceleme şansım olmasa da görme fırsatım oldu..( tamamen tesadüf eseri aracımı park ettikten sonra incekteki bir cafeye girerken sen bana ted kolejinin nerede olduğunu sormuştun

)
Bir gerçek var ki onu söylemeden geçemeyeceğim abi. Aracına harcadığın para ve zamana bakarak belkide 40 binlara az bile.. Ama ülkemizde öyle bir algı varki bu gerçek değişmiyor.. Sen aracına ne yaparsan yap insanların gözünde onun bir punto tjet olduğu gerçeği değişmiyor. Yani bu işe meraklı olan insanlar bile ellenmemiş orjinal bir araç alıp kendileri yapmak istiyor. Bir arabayı alırken sadece chipli bile olsa insanlar çekiniyor, temkinli yaklaşıyor keza bende öyleyim.
İnsanlarımız orjinal bir araç alır senin yaptığın gibi yapmak için dünya kadar para harcar, ama hazır yapılmış arabayı almaya gelince malesef kimse o parayı vermez.
Abicim gönlündeki fiyata satmanı inan canı gönülden istiyorum lakin 40 binlira değil 30 binliraya dahi satman çok zor..
Aracı orjinale çevirip, parçaları ve aracı ayrı ayrı satman daha karlı olabilir belkide.
Burada bir çok kişi beğeni ile bakıyor aracına hatta param olsa alırdım ve alacağım diye talip olan arkadaşlar bile vardır ama ben hiç birine inanmıyorum. cebinde 40 binlirası olan bir kimsenin 250hp bile olsa bir tjete bakacağını sanmıyorum.
Orkun abi yanlış anlama fiyatını eleştirmek için yazmıyorum yukarıda da söylediğim gibi istediğin fiyata satmanı canı gönülden diliyorum. Ben sadece düşüncelerimi belirttim..
Tekrardan iyi satışlar..
Yer imleri