Bi Ankara'ya yolum düşsede şu canavarı satılmadan bir görebilsem.
Efe kardeş ilgine çok teşekkür ederim, arabam bildiğin gibi, 2008 yılında 0 km. de alınmış olup bugüne kadar özenle bakılmış ve kendi projem yetkili servis tarafından arabama uygulanmıştır. Bildiğin gibi bu proje, 180 HP, 270 Nm. lik bir set-up dır. Beyin programı, custom made cat-back egzoz ve ön tampon altı wind splitter-support rod lar dışında hiçbir şekilde orijinal dışında bir uygulama ve lpg uygulaması yapılmamıştır. 2008 orijinal t-jet jantlar dışında tüm standard parçaları da muhafaza etmekteyim. Gururla hazırlayıp bakmakta olduğum arabam, BMW, Opel, Peugeot, Volvo, Audi, Volkswagen, Mercedes gibi markaların bazı modellerine de tesadüfen ve trafik olmayan koşullarda üstün gelmiş bir arabadır. Bu nedenle, bir otomobil sever olarak arabamla gerçekten gurur duymaktayım ve de iddialıyım. Şimdiden hayırlısı olsun diyor, ilgine ve de nezaketine tekrar teşekkür ediyorum. Selam ve sevgiler.![]()
Bi Ankara'ya yolum düşsede şu canavarı satılmadan bir görebilsem.
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Onur'cuğum şeref verirsin, beklerim.![]()
Günceldir.
Günceldir arkadaşlar.
Günceldir arkadaşlar.
Günceldir.
Günceldir.
hayırlı satışlar abi
T-Jet bulmak zor, böylesini bulmak çok daha zor. Umarım kıymetini bilecek bir arkadaşa gider, hayırlı satışlar.![]()
abi ilanın neden sahibindende yok ?
tjet hakettiği değeri bulamıyor 30bin bile az tjet sportlar için..
kendi aracım diye söylemiyorum ancak ben şuanda bu aracın aynı özelliklerinde yeni bir araç almaya kalksam en az 55bin vermem gerek..
umarım bu araç istenilen değerlere satılırda hem alıcı hemde satıcı (Orkun abi) mutlu olurVE BUYUK BIR ASK BASLAR <3 diye bitirmek isterdim ancak maalesef hayat bu kadar roman tikli değil
![]()
Erhan'cığım, bildiğin üzere arabamı gerçekten seviyorum ve prestijini zedelememek adına da genel ilan sitesi Sahibinden'e ilan vermeyi düşünmemiştim. Hakikaten t-jet oldukça başarılı ve değerli bir araba, sen de bunun değerini anlayan ve bilen değerli bir kardeşimsin. Daha büyük, farklı model ve marka ihtiyacı doğduğundan sadece foruma ilan açtım, fakat, bu önerini de düşüneceğim, ilgine çok teşekkür ederim kardeşim.![]()
Konu OAGP1960 tarafından (25/12/2012 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
abi ben neden ilan sitesine koy diyorum cunku aracı gerçek değerinde yazmışsın , illet oluyorum haksızlığa su tjet nasıl 25milyara satılır , 25 milyara chery bile alamıyoruzfull donanım araba bu , eğer tjet sport satacak arkadaşlar su aracı 28-33 arası bişeye satarsalar araçlar değerlenir.. bence daha cabuk satarsın gibi geliyor abi..
ben senden haber bekliyorum abi
Ertuğ'un arabasını ben hesaba katmak istemiyorum abi.. ne satarken ne alırken çünkü çok örnek teşkil edecek bi araç değil , ancak Ertuğ'la ben pek anlaşamasakta aracına karşı emeği büyüktü ben okadar sabırlı olmam motor konusunda.. bence Ertuğ az paraya sattı..
orkun bey aracınız çok güzel fiyatı uçuk olsada kolay kolay satılamayacak olsada hayırlı satışlar.Anladığım kadarıyla sizinde aceleniz yok keyfiniz yerinde ihtiyacınız yok
fakat sahibinden.com'a aracını koyup prestijini kaybedeni hiç duymamıştım![]()
hayırlı satışlar 10 numara araç fiyatı düşürürseniz alıcı bulabilirsiniz mutlaka.. bu fiyata dizel emotion full+full bravo alınabiliyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri