Günceldir.
Printable View
Günceldir.
Günceldir.
Günceldir.
yaklaşık 20 gün sonra ankara'ya izine döneceğim, orada bu şaheseri canlı olarak görmek isterim, bakarsınız arç başında pazarlıkla 28'e biter bu iş :)
Gerçekten güzel araç, değerini bilecek birine gitmesi dileğimle..
arabaya hayran hayran bakıp iç geçirme günceli :)
Nezaketinize ve değer bilen güzel görüşlerinize çok teşekkür ederim sevgili Tufan kardeşim. Ankara'ya geldiğinizde, mutlaka beklerim ve sizi tanımak isterim. Tabiki, belirtmiş olduğum teknik-mekanik ve estetik detayları ve stock yedekleri öncelikle görmeniz gerektiğini düşünüyorum. Arabamı ve detayları gördüğünüzde, inanıyorumki belirttiğim fiyatı siz de uygun bulacaksınız. Görüşmek dileğiyle selam ve sevgiler.:)
Günceldir.
Günceldir, siparişini verdiğim orijinal Fıat 3 kapı GP cam rüzgarlığı ve de söz kesmiş bulunduğum orijinal GP Abarth komple body kit uygulamalarından sonra fiyatını değiştireceğim, şu anki marşpiyeleri ve tamponları üzerindeki orijinal ekleri ile birlikte satışa sunacağım arkadaşlar.:)
Bugün orijinal Fıat GP Abarth body kit montajı yapıldı, orijinal 3K Fıat GP cam rüzgarlıkları, çift uçlu Abarth modeli custom son egzoz susturucusu ve orijinal Abarth GP tavan spoiler ı bekleniyor, tamamlanınca fotolarını paylaşacağım ve fiyatı güncelleyeceğim arkadaşlar.:)
Hayırlı olsun abi süper :)
Çok teşekkür ederim Oğuz'cuğum, Jetta'yı da ilk fırsatta görelim.:)
Bugün, orijinal Fıat 3K GP cam rüzgarlıklarım geldi ve takıldı, çift çıkışlı Supersprint t-jet, Abarth replika custom krom son susturucum da takıldı, orijinal Abarth tavan spoiler ı ve çamurluk davlumbazları da sipariş edildi. Set-up tamamlanınca fotolarını paylaşacağım arkadaşlar. Tabiki, yapılan masraf ve harcanan emeğin karşılığı arabamın fiyatına yansıyacaktır, fotolarla birlikte fiyatını da güncelleyeceğim.:)
Arkadaşlar arabamın fotoğraflarını, teknik detaylarını ve fiyatını yeniledim, günceldir. :)
Günceldir, orijinal Abarth çamurluk davlumbazları ve tavan spoiler ı da bekleniyor.:)
Günceldir.
Bugün orijinal Fıat GP alt kapı lambaları takıldı, günceldir.
Orijinal Abarth windshield wiper deflector (ön cam sileceği rüzgar yönlendirici) alındı, günceldir.
Günceldir.
Günceldir.
Arabam ilk günlerdeki gibi aynı yüksek performans değerlerini muhafaza etmekte, bu da bize orijinal ve sağlıklı uygulamalar yapmış olduğumuzu gösteriyor arkadaşlar.:)
Meraklısı için kaçırılmaması gereken bir araç
Orkun Bey alacak olan arkadaşa hiç iş bırakmadı maşallah. Direkt al ve kullan :)
Orkun abi sadece bana satacak zaten :D
sözünü aldım diyorum o zman :D
Ataşehirde ne rolling yapılır bununla öff :D inşallah değerini bilene gider
Yasemin hanım, hayırdır?...:):):)
Mehmet'ciğim, rakip kuvvetli.:)
Teşekkürler Mert'ciğim, rolling, 0 dan kalkış, top speed, mutedil ve ekonomik kullanım, her ne istenirse son derece yeterlidir.:)
Mehmet'i gaza getiriyorum Orkun Bey. Ankara'ya geldiğimde gezecek hazırda bir t-jet olsun diye :))
Âmin :)
Zaten eşsizdi. Sürekli kullanımda bana gelmez ancak Mehmet alırsa Ankara seyehatimde el koyarım :)
:))
Bugün Kumho Ecsta le sport ku 39 205 45 ZR 17, 2012-46. hafta üretimi yaz lastiklerim takıldı, günceldir.
Günceldir.
inşallah alıcı bulursun :D kolay gelsin kardeş
Günceldir.
Günceldir.
Günceldir.
Masallah cok ***, sinif atlamis bir arac tabiri caizse. Gonulden sahip olmak gecer lakin imkanlar el vermiyor. Hayirlis satislar, kiymet bilen birine gider insallah.