Günceldir.
Printable View
Günceldir.
hayırlı satışlar olsun.
Green K575 açık hava filtresi takıldı, intake sesleri muhteşem, satışım günceldir.
Günceldir.
Ön tampon altı kauçuk lip yerine elastik polyester malzemeden ve yere paralel ön tampon altı spoiler hazırlanıyor, plastik dokuda pürtüklü ve siyah olacak, satış günceldir.
Ön tampon altı kauçuk lip sökülüp, yerine elastik polyester malzemeden hazırlanan siyah renkli ön tampon altı spoiler takıldı, beyaz kısa Sparco anten, sprint booster ile PDW ve OZ Racing Superturismo WRC jantlarım satıldı, yerine sıfır take off jantlar sipariş edildi, bu şekildeki nihai haliyle resimlerini ve videosunu da paylaşacağım arkadaşlar. Satış günceldir.
abi jant değiştirmede hızına yetişilmiyor :)
Bugün itibariyle, arabamdaki HKS marka turbo timer satılmıştır, gereğini garaj kısmında 'T-jet sport' başlıklı konumda belirttim, ilgilenen arkadaşların bilgilerine sunuyorum. Arabamın satışı günceldir.:)
Günceldir.
Bugün, arabama Kore malı 205 45 17 ebadında Nankang snow sv2 kış lastikleri satın aldım, havalar soğudukça gözlemlerimi sizlerle paylaşacağım arkadaşlar. Bu ebadda kış lastiği bulmak kolay olmuyor, bilgilerinize sunuyorum, satış günceldir.:)
Sonunda bugün, Özel siparişle İtalya'dan orijinal t-jet sport 17' take-off jantlarım geldi ve takıldı arkadaşlar, sayın Müslüm Kaymak Bey'e çok teşekkür ederim, ilk fırsatta son haliyle arabamın fotoğraflarını sizlerle paylaşacağım, arabamın satışı günceldir arkadaşlar.:)
abi senden degil araba, cop satsan o bile alinir. hayirli satislar.
Dün Bosch havalı kornayı söktürüp orijinal kornayı ve sıfır t-jet logosunu, ayrıca mevsim gereği kutu içi Green filtreyi taktırdım arkadaşlar, son haliyle t-jet in yeni resimlerini paylaşmanın zamanıdır, az sonra...:)
Resim mi !!1!1!1! Bekliyoruz abi
Vay arkadaş param olsa koşa koşa gelicem almaya, bu araç nasıl alınmaz, paraya kıyacak bi puntocu yok mu yaav.