Fiyat ve fotoğraflar güncellendi
Herkese merhaba,
Daha önce de bir ara satışa koyduğum ancak istediğim aracın satılması nedeniyle vazgeçtiğim aracım son kez satılığa konmuştur. Fiyatı 23.000 TL olup ciddi alıcılarla pazarlık payım mevcuttur. Türkiye'nin en temiz GP'larından biridir. Umarım kıymetini bilen birine gider. Araçla ilgili tüm detaylar aşağıda vereceğim ilanda mevcuttur. Ancak bir özet geçmek gerekirse:
1) En ufak bir yerinde tırnak kadar boyası olmayan, kazasız, değişensiz
2) Saçma sapan modifiye edilmemiş olan
3) Sonar Dayline farlarının içerisinde Amerika'dan ithal ettiğim Morimoto Bi-xenon mercekler takılı olan
4) Bakımları asla aksatılmamış, hep günü gününe yapılmış ve hiçbir şekilde masraftan kaçınılmamış
5) Orjinal 69.000 km'de olan
6) City motoru 2011 model Evo'nun ki ile yeni değişmiş, City sıkıntısı olmayan
7) Yakından gördüğünüzde "gerçekten farklıymış" diyeceğiniz
8) Masrafsız, normal Dynamic modellerden çok daha dolu olan, 1-2 eksik ile Emotion'dan ayrılan
9) Masrafsız, bakımlı, yanında 1 takım 9000 km'de Goodyear Ultragrip 7+, 1 takım 3000 km'de Goodyear EfficientGrip lastik, orjinal far ve daha bir çok ekstra vereceğim tertemiz bir araç
Sahibinden.com Linki:
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Dynamic 2006 Model 23.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 48512050
Resimler:
Daha detaylı fotoğrafları ilanda bulabilirsiniz.
İletişim: 0554 589 51 85
Konu denizhamamcioglu tarafından (27/04/2012 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
Fiyat ve fotoğraflar güncellendi
Konu denizhamamcioglu tarafından (27/04/2012 Saat 14:47 ) değiştirilmiştir.
Hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar güvenlik pakette olsaymış tadından yenmezmiş...
Hayırlı satışlar.
Teşekkürler![]()
Hayırlı olsun deniz. İnşallah kısa zamanda istediğin fiyata satarsın. Gerçekten çok temiz araç. Denizin detail işlerine zaten bayılıyorum çok titiz. Arabasıda bir o kadar temizdir.
Teşekkür ederim. Bugün aracımı sattım. İstediğim Subaru'yu da aldım![]()
hayırlı olsun...bir mahsuru yoksa kaça sattınız...
birde aldığınız impreza model ve fiyatı nedir...birde yakıt tüketimi...
Keyif BMW'Dir...
hayırlısı olsun.gule gule kullanın.
çok güzel araç hemşo hayırlı satişlar umarım değerini bilcek birisine ulaşır...
imprezaya tekrar dönüş demekHayırlı olsun Deniz
![]()
22.000 TL'ye sattım. 97 Impreza 2.0 Turbo GT aldım, bol ekstralı, 260 HP civarıbasınca km de 1 TL falan yakıyor. Karışık kullanımda (arada sırada basarak, genelde sakin), tamamiyle şehir içi ve genelde trafiğe yakalanarak, şu an 100 TL lik 97 oktan benzin ile 230 km gittim. 1 depo ile bakalım kaç gideceğim. Depo 220 TL civarına doluyor.
Teşekkürler
Teşekkürler, ulaştı diye tahmin ediyorum
Teşekkürler. Kaşıntı tuttu yine dayanamadım dönüş yaptım![]()
basınca 20lt, şehiriçi 10lt ise iyi.
hayırlı olsun. subarunun resimlerini görmek isterim.
Yakın bir zamanda çeker koyarım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri