Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hayırlı olsun.

bende su sıralar almayı dusunuyorum.

Ancak Neden test sürüşü yok onu anlamadım ?
Alıntı iphonecu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aynen test surusu meselesini bende anlamadim. soylemesen belki test etmek aklima bile gelmeyecekti

Saygilar...
Alıntı paraddoxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu tarz motorları kullanmak biraz tecrübe gerektirdiğinden ötürü arkadaş biraz tedirgin sanırım. Bence haklı da olabilir ama alacak olsam denemek isterdim açıkçası...
Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
2 ay önce izmirde 20 li yaşlarda bir bayan test sürüşü sırasında hayatını kaybetmiş,motorsiklet sahibinin epeyce başını yakmıştı.onunla alakalı olabilir belki.
Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İyide siz şimdi araba alırken kullanmıyorsunuz ?

Kullanıyorsunuz.

Acemi adam manyakmı gidip 600 cc motoru alsın.Kullanmayı biliyorki surmek ister.

Amacım arkadasa muhalefet yapmak vs değil.Ama test surussuz insan bir şey alırmı ?

Evet birileri acemidir kaza yapmıstır dogrudur.Ama bu herkste olacak değil ya.Herkesin malı kıymetlidir tabi ki ancak alıcınında resmi olmasada piyasadan gelen hakları vardır.

SteinGP nickli arkadas nedenlerinden birini yazmış zaten. 2.si bu motor üzerinde 2 kişiyken bile gazı biraz kaçırdığınızda patinaj çekmeye başlayan, tecrube gerektiren bir makina ve bu tarz motorlarda %99 test sürüşü yapılmaz. Emin olun etrafta o kadar çok insan var ki daha scooter kullanmadan direk 600lük gibi makinalarla öğrenmeye çalışan. 3. son olarakta diyelim ki adam tecrübeli ama alıp kaçmıcağıı nerden bilebilirsiniz? Araba gibi düşünmeyin arkadaşlar.

@BBYILDIZ

Emin olun etrafta o kadar çok insan var ki daha scooter kullanmadan direk 600lük gibi makinalarla öğrenmeye çalışan. Bunun malın kıymetli olmasıyla alakası yoktur. Yukarda da dediğim gibi bu tarz motorların %99unda test sürüşü olmaz. Güvendiğiniz bildiğiniz serviste baktırırsınız ve alınır veya alınmaz genelde bu tarz makinalarda işleyiş bu şekilde.