2011 120 lık bravo actıve plus 25 bınde takas dusunurmusunuz?
2011 120 lık bravo actıve plus 25 bınde takas dusunurmusunuz?
Şu sıra kimse araç satamıyor, çevremdeki 2 kişi hatasız araçlarını satamadılar henüz, üstelik c segment sıfır ayarındaki araçlar.
Hayırlı satışlar.
ithallerde %5 tofaş üretimi olanlada %8 idi ben aracı alırken ama sıkı bir pazarlıkla %11,7 indirimle almıştım aracı şimdide bunu verip c max almayı düşünüyorum ordada %8 yapıcaklarmışş![]()
Nisandan Beri Takip Ediyorum Allah Sabır Versin D: Hayırlı Satışlar..
Teşekkürler
Bu aracın rahat gideri 30000 tl dir. üzerine biraz zor gider, ama inşallah daha iyi fiyata gider.
ağustos sonuna kadar fiyatı düşürdüm 31000 son fiyat olarak satılırsa satılır satılmazsada binerim 5 yıl![]()
Satılmama sebebi Koç finansın yada diğer adı ile fiat finansın uygun kredileri.
İnsanların bir çogu fiat 20000 tl kredi ye 36 ayda 22500 geri odeme gibi kredi durumu sununca ki 18000 tlye kadar yuzde sıfır faizi 24 aya kadar veriyor.
şimdi siz arabanızı 33000 diyorsunuz evet gercekten degeri bu olmalı ancak kişi sunu dusunuyor 8 bin tl daha ustune fiaattan kredi alırım 24 ay sıfır faizle oder sıfır arac alırım diyor.
Bunu soyleyen fiat bayilerinde calısan arkadaslar.Bu yuzden ozellikle fiat ikinci elle sıfır arasında fiyat farkı 7-8 bin ıolunca 2. ele rağbet olmadıgını soyluyorlar.
Bu kampanyalı kredi bitip normal 1.00 uzeri kredi verdikleri sisteme gecerlerse ikinci el fiat piyasası tekrar canlanacak.
Bu gün ihale listesi yayınlandı fabrikada benim 1 aydır 31000 ne veremediğim araca 32750 fiyat yazmışlar aç gözlülük yaptık zamanında 32000 vermişti Takasta Bayii ama neyse![]()
fiat ların kaderi maalesef şu an telefon kampanyası, yok bilmemne kampanyası 37 ye lounge u veriyorlar . birde kredi faizleri çok düşük 0 km de 0.49- 2.ele geçince 1.29 a çıkıyor faiz oranları . O yüzden böyle olduğunu düşünüyorum. başka marka araçlarda pek böyle bir şey yok .linea almıştım ocakta 34.500 e aldıktan 10 gün sonra 31.500 ye vermeye başladılar ..marka değeri yaratmak ayrı bir mesele ))
Konu tunalent tarafından (11/09/2012 Saat 05:34 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar
Toyota auris dizel otomatik araç sorduk bayide pazarlık falan yaptık confort extra donanım için 47.500 TL fiyat verdiler.
satıcı şunu özellikle belirtti: "2013'te yeni kasa auris çıkacak ama daha pahalı olacak, aynı fiyattan satıp önceki kasayı tercih edenleri mağdur etmeyeceğiz."
marka 2. eli de yönetmeli...
bu arada güzel araç fiyatı da uygun diye düşünüyorum ama şuan alamıyorum hayırlı satışlar![]()
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri