hayırlı satışlar abi! artık bu fiyat tartışmaları yapılmasa keşke bu işin sonu yok çünkü...kimine yüksek kimine iyi bu iş göreceli bence!
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
hayırlı satışlar abi! artık bu fiyat tartışmaları yapılmasa keşke bu işin sonu yok çünkü...kimine yüksek kimine iyi bu iş göreceli bence!
Emrah kardesim evet bnm sorunum onun icin gereksiz yere yorum yapma dimi ? Bnm sorunum cünkü ok...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
Yok yha şafak ben bu forumdaki insanlar kadar bulunduklari platformun aracların piyasasini olduren bir forum gormedim. Hic puntoyu bilmeyen vatandas şu siteye girse punto almaktan vazgecer)))
dilin kemiği yok herkes istediği fiyatı çeker aracına araç kendi aracıdır..fiyat hakkında yorum ciddi alıcıysan ve araba başında yaparsın ama burası ne fiyat kırma platformu ne de fiyat yükseltme..vatandaş arabasını satıyor ve istediği fiyatı söylüyor bir sıkıntı varsa özelden mesaj atarsın ama burada ulu orta birşey söylemenin pek mantığı yok..ucuz pahalı orası sana kalsın ilanı okursun hmm pahalıymış dersin geçersin yada ucuzmuş dersin..kimsenin ilanını kimse baltalamamalı..aslında bence ilandan sonra konu kilitlenmeli..
bence uzatmaya gerek yok aracın sahibi belli , istediği fiyat belli satarsa ona satamazsa da ona, bize karışmak düşmez.
Sen benim ilana karışırsan bende senin ilanına karışırım olayına dönmus fiyat hakkında yorumum yok herkese hayırlı satışlar
Sent my iPhone using
Fiyat yuksek diyebilirsiniz saygi duyarim herkesin kendi gorusu tabiki ama sanki ben birilerinin aracina rakam vermisim gibi saygisizca yorumlar yapilirsa kalp kirarim kimse kusura bakmasin. Ben aracima her turlu kefilim beni bilen bilir satacagim aracin bakimini yaptirip silecegine kadar sifir alip veren bir adamim onun icin bos konusmanin alemi yok. İlk defa arac satan bir adam deilim bu 13. Şahsi aracim ve 2. Aracım surekli binilen bir aracta degil. Bu tartışma bitsin artık arac bnm degeride budur.
hayırlı satıslar
fiyat uygun bence. ben aracimi 20.400 tlye aldim ama 114.000 km. ben arac alirken bakarim incelerim eger gercekten temizse, bi aracin temizligine piyasa ederinin +1000 tl kadar verilebilir. ucuz alip sonradan masraf edecegime temizini pahaliya almayi tercih ederim. Denizli piyasasina gore fiyat normal geliyor bana. her il de fiyatlar degisiyor, yorum yaparken bunuda goz onunde bulundurun. hayirli satislar![]()
Bu forumda bişey satmak çok zor ; kural gelmesi lazım..
adam arabasını satarken 23.500 tl fiyat çektim sizce nasıl dememişki?
çok yüksek , çok düşük... herkes konuşuyor. belki doğru belki yanlış..
bırak abicim alıcısı varsa alır , yoksa alıcısını bekler , satmaz biner...
tabiki ser piyasa, isteyen bedava verir isteyen 100000tl ister kimse karışamaz ancak, forum ortamında başlıklar kişisel değildir, isteyen istediği konuya yorum yapma hakkına sahiptir, tabiki genel saygı çerçevesinde.
böyle bir kuralı bu özgürlüğü kısıtladığından dolayı ben kendi adıma doğru bulmuyorum...
ayrıca alıcıları ve hatta satıcıları bilgilendirmek/bilinçlendirmek gibi güzel taraflarıda var.
o bana yazdı bende ona yazayım, ben buna gıcık olmuştum bende onu gıcık edeyim, ilanını baltalayayım tarzı mesajlar zaten genel forum kurallarına aykırı bence.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
fiyat gayet uygun bence. Adam aracına güveniyor. Kazası değişeni, hatta boyası yok diyor. Daha ne desin?
Ha gider aracı görürsün, eksikler fark edersin, dersin ki bu araç bu kadar etmez anlarım. Şimdi sadece verilen bilgiler üzerinden bakıldığında fiyat gayet normal. İkinci bir husus da diyelim fiyat yüksek, satan kişi satamayınca onu da ayarlar zaten. Her malın alıcısı vardır bu kadar polemik unsuru haline getirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
6-7 yıllık bir araca göre kilometresi de çok iyi. benim de 2008 aracım var 50 bin olmak üzere. 2 sene daha yaşlı olsa 70 bin civarı olurdu heralde kilometresi. aşağı yukarı aynı dilimdeler yani. Ben örneğin satmam bile 23 e
kişisel düşüncelerdir tamamen. Herkesin fikri kendine.
serdar bey araç sizin istediğinz fiyatı koyarsınız kimseye de yorum yapmak düşmez.ama anlamadığım birkonu var 6 yaşında 70binde araç ile 1 yaşında 60binde aracı kıyaslamış 6 yaşındakini daha iyidir şeklinde lanse etmişsiniz.karşılaştırmanız ilginç geldi.tabiki sizin aracanız değil 1 yaşında olan daha değerli olacaktır.
Size hayırlı satışlar
Konu since1453 tarafından (02/04/2012 Saat 16:41 ) değiştirilmiştir.
ilginç bi hal almış konu..
burası araba pazarı olsa idi ilan veren arkadaşın verdiği fiyat ve bilgilere yorum olarak verilen ilginç cevap ların hiçbirini pazarda satan kişiye söyleyemezdiniz..
klavye ile kolay oluyor.
Adam aracına bir fiyat belirlemiş ne var ne yok yazmış.. gayet te dürüst davranmış aldatmaca yapsa veya kandırmaya çalışsa anlarımda..Alıcı değilsek neden adamın işine engel oluyoruzki..
kısa anekdot:
galeride 96 model golf gördüm: km 86bin de
arac hakkında galerici başladı serenata..
km yi duyunca lafını böldüm: "km orjinalmi?"
cevap gayet sert: "bak orada oto galeri yazıyor- sahtekarmıyız biz?!! " demesin .
kısacası yüzyüze değiliz yazılanları herkesin aynı anlamasını beklemeyin düşündüklerini yazmada sıkıntı yaşayanlar da olabilir anlamada sorunu olanlarda.. Aman sakin..
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
hayırlı satışlar. polemiğe girmeye gerek yok bu kadar arkadaşlar. sakiiin.
bence de ilan verildikten sonra kilitlenmeli yada böyle bir bölüm olmalı. işine gelen pm atar gelmeyen diğer konuya geçer![]()
2010 Beyaz Punto Evo 1.4 77hp Fire Dualogic Dynamic + Skydome + Asistkit + Güvenlikkit +Popkit + Bordo
bu bir konuda fikir belirtmek adına yapılmıyorki , bir şahıs kendi malını satıyor 3 lira yada 5 lira . sence fazla , az senin fikrin. bu konuda özgür olmaya gerek yok.sohbet konusu açılır konuşulur herkes fikrini söyler. adam ilan vermiş 40 yorum var. hiçbiri alıcı değil. yani amacına ulaşmıyor konu. neyse uzadıkça uzayacak.
sonuç , bence satılık parça yada araç konularına hayırlı satışlar, çok pahalı çok ucuz gibi yorumlar yapılmamalı çok gereksiz , hatta yasaklanmalı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri