Hayırlı satışlar. Sahibinden.com da hep görüyorum. Alıcı çıkmadı sanırım uzun zamandır![]()
Hayırlı satışlar. Sahibinden.com da hep görüyorum. Alıcı çıkmadı sanırım uzun zamandır![]()
Merhaba Görkem Hocam,
haklısın uzun bir zamandır ilanı duruyor, satamıyorum demeyelimde satmıyorum diyelim
cidden şaka yapmıyorum, aracımı okadar çok seviyorumki bir alıcısı çıkarda arayan olursa eyvah bu sefer gidecek galiba aracım diyerek içimi bir hüzün kaplıyor
aracımdan çok memnunum bir sorunu yok, işimide görüyor çok şükür, satamamamın tek sebebi sürekli piyasayı öldürmek isteyen ve ölücülerin arıyor olması, 2-3 hafta önce 24500 verildi vermedim. nedenide şu: o paraya ben ne alabilirim dediğimde kendime, benimkinden bırakın daha iyisini kötüsünü bile alamıyorsun marka model farketmeksizin, satmak istememin tek sebebi de şu, aracımı aldığım ilk günden bugüne içimde kalan cam tavanlı modeli var almazsam binmezsem gözüm açık gidecekti, evo çıktıktan sonra tercihim evo cam tavan+otomatik oldu. ilanlardaki tüm camtavan otomatik evo lar favorilerimde ekli, bu yılda alamazsam evo yu zaten bu sevdadan vazgececeğim.
bakınız İlan No 81262945 olan araç 29.400 e satıldı, 2 gün kaldı ilanda. bakınız İlan No 81447710 28.750 TL şu anda, benim gibi aracın değerini bilenler bu şekilde piyasasını yükseltiyor ve talepte varki hemen alan bulunuyor, benim tek şanssızlığım aracımın km sinin yüksek olması, bu bazıları na göre sorun ama bana göre değil. her 10.000 km de bir düzenli olarak yetkili servis bakımına girmiş bir araçtır çünkü. düzenli olarak bakımları aksatılmayan bir dizel aracın motor ömrünün çok kısa olmayacağına herkes hemfikirdir..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri