Katılıyorum aracımı 27 ye verdim ve G i u l i e t t a 1.6 JTDM Quadrifoglio Verde aldım yine italyan ben adam olmam![]()
Katılıyorum aracımı 27 ye verdim ve G i u l i e t t a 1.6 JTDM Quadrifoglio Verde aldım yine italyan ben adam olmam![]()
Haksız çıkmadığıma sevindim arkadaşlar araba alırken kimse inmiyor ama satacağımız zaman etmez olmaz deniyor. Ben yukarıda da yazdım kimse arabasının değerini düşürmesin. Bakıyorum sahibinden.com'a bazı arkadaşlar 2011 model 25.000 km 25.000 tl yazmış e ucuz etin yahnisi muhabbeti gibi olucaksa sonu çekersniz bu fiyatı ama arabanızı tanıyor ve güveniyorsanız 30'da istersiniz 32'de varsın kimse almasın. Ben aracımı alırken satan arkadaş istediğin yere gidelim her yerine bak öyle al dedi bende bir kaç yere gösterdim expertis raporunu çıkarttım aldım usta araç on numara deyince üzerine uzun boylu pazarlık bile yapamadım.
Millet opeline wv forduna o biçim paralar çekiyor bizler fiatımıza adam gibi bir fiyat çekemiyoruz. Kendi malımızın değerini kendimiz öldürüyoruz gereksizce. Bir aracın sıfır 36bin ise bir yaşında 60binde bir araç için 27-28 gayet normal bir rakam kazasız boyasız ve mekanik bir sorun olmadıktan sonra.
Yeni aracınız hayırlı olsun çok güzel bir seçim, bende içine oturduğum da "iyiki bankadaki para hanımın üstüne" demiştim.![]()
amaç tabikide öldürmek degildi 1 yaşındaki araba 60bin km ve active oluşuna baglandı ben ve diger arkadaşların pahalı demesi.ayrıca fiat diyince herkes bi duruyor hala tofaş-fiat oldugu sanılıyor.halbuki araçlar italyan o ayrı bişi. 27ye iyi gitmiş fiyat.hayırlı olsun
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri