Alıntı emreonur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bahadır teşekkürler, senin de söylediğin gibi dizel bir takıntı haline gelmiş, birinci el alımlarda 3 kuruş az yakabilir diye 10 bin fazla verip bir sonraki alıcıya tasarruf yaptırıyor insanlar. en yakın arkadaşlarım da buna dahil. dizele de 3 kuruş az yaktıramıyorlar maalesef...insanlar araba da beğenmiyor, vw toyota olursa başka bir şey düşünmüyorlar, citroen, fiat peugeot gördüklerinde hepsi NASA' dan emekli olmuş gibi dayanıklılık muhabbetine giriyorlar.
Aynen doğru söylüyorsun, bu halk hala 2000 model kuş serisine 10.000 TL isteyebiliyor(yanlış anlamayın küçümsemek değil amacım,aracın şasisi dahil çürümeyen yeri kalmamış) ama 2000 model klimalı bir avrupa araca 10.000 TL isteyene laf atıyorlar. Bu işin suyu çıktı artık. üstad araban çok güzel, ben de aracımı satıyorum, senin aracın CC versiyonundan güzel bir araç buldum, kaçırmazsam onu almak istiyorum. bugüne kadar satabilir miyim diye düşünüp araba almadım, içime sineni aldım, keyifle bindim, acil paraya sıkışmadığım sürece de geniş zamanda benim gibi zevk sahibi birine keyifle sattım. o yüzden kullanırken keyif alacağın ve ihtiyaçlarını karşılayan bir araç al her zaman, en azından keyifle bindim dersin.