Alıntı brsakkurum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
acil satılık oladıgı için 22 ye verıp vermeme konusunda dusunucek cok zamanım var
1. 2006-2007 model bu km de, 19.000 tl fıre actıve modellerı satılıyor.
2. Fıre gıbı tutulmamasının sebebı zamanında motor seceneklerı arasındakı fıyat farkı ve starjetlere dualogic sanzımanın uretılmemesı idi.Diğer bir sebebi fire motorun sehir içi kullanım için tasarlanmıs olması ve sehır içinde daha az yakması.(su anki fıre ve multıair gibi)bildiğim kadarı ile starjet su anda multıair adı altında coğunluğu aynı parcalar üretilmekte.
3. starjet ın binicisi ayrıdır . Tutulmamıs , su anda üretimi olamayan ve seri devamı gelmeyen t-jet motor gıbı.
4. Vuruntulu calısan derken ne demek istediğinizi anlamadım ancak punto evo ve yeni punto multıair motorlarda sunulan , 6 ileri sanzımanı ile aynı sanzıman.(hala guncel olarak üretimekte)

Sizin yerinizde olsam satılan bir aracın ilanına , eleştiri odaklı bir yazı yazarken birazcık araştırıp yazarım , özellikle fiyat ve piyasa bilgisini.
ben eleştirmedim gerçekten bu aracı satmak istiyorsanız çok uçuk fiyat verdiğinizi belirttim.Starjetler lpg ile çok uyumlu olmadığı için ve hernedense üretimden kalktı.Yerine multiair geldi fakat aralarındaki benzerlik ne kadar bilemem..starjet tutulan sorunsuz bir motor olsa farklı isimle üretilmezdi.Fire gibi yıllardır aynı isimle aynı teknoloji ile üretilirdi.
tjet motorlar üretimden kalkmadı puntoda kalktı bravoda var..
starjetler ile birlikte gelen 6 ileri şanzuman problemlerini yetkili servislerden öğrenebilirsiniz.

active modellerle karşılaştırma yapmayınız.Maalesef burası Türkiye.Ekipman artsada fiyat aynı kalıyor.Sizin hesabınıza göre benim tjet sportum 30.000 civarı etmesi lazım.Şuan bile hala ekipman olarak çoğu arabadan üstün.
Piyasa konusunda ise sahibinden.com'u açıp piyasasına bakabilirsiniz.Gerçekten bu aracı satmak isteyen satıcının verdiği fiyatları görebilirsiniz.Benim tjet sport için 25-26 isteyenler var ve 1 senedir ilanda.Bu da demek oluyorki benim aracın piyasası bu değil.Bir de "şu arabayı bir ilana koyalım 20.000 lik fiyatını 23.000 yazayım belki biri ağıma düşer" diye acelesi olmayan gerçek satıcı olmayanlar var.Beni yanlış anlamayın.Hayırlı satışlar