starjet motor fiatın en sorunsuz problemsiz motorudur hangi fiyat teknisyenine ve prof lara sorduysam herkes starjet'in en sorunsuz problemsiz motor olduğunu söylüyor.
Printable View
starjet motor fiatın en sorunsuz problemsiz motorudur hangi fiyat teknisyenine ve prof lara sorduysam herkes starjet'in en sorunsuz problemsiz motor olduğunu söylüyor.
aracı kullanmadan yazı yazan arkadaşım. 6 ileri şanzıman diye ne problem çıkmış :) en çokta buna güldüm :)
aracın nasıl olduğunu herkes biliyor. amacın fiyat düşürmekse onu bilemem.
gunceldır arkadaslar :)
Gunceldır arkadaslar fıyatını 21.750 olarak guncelledım :)
barış umarım dilediğin gibi bir satış olur.
Hala satılmadımı bu araba bu fiyata çok ilginç gerçekten arkadaşın aracı çok çok temiz
fiyatı öldürdü bence, gerçi 15 lira da yazsa 10 olur mu diye ararlar.
yorumlar ıcın tsk, satılması bıraz kısmet ısı :D fıyatı yenı dusurdum 21.000 tl ye ılanımda hala 22.250 ve cok sacma teklıfler verenlerde var (17.000 tl verıyım dıyenden , albea ıle kıyaslayan bıle var ) :)
bır ıkı haftaya satılır dıye umuyorum su anda bır hareketlılık var nisanda daha da artarmıs 2.el pıyasası , saten nısanın sonuna kadar vaktım var :)
Bu fiyata bu araç çok iyi.. Fiyatı baya düşürmüşsün.. tekrardan Hayırlı satışlar..
bencede satılması lazım bu aracın fatih bey 21 e kadar arıyordu sanırım vazmıgeçti acaba?
bende sattım 1.4 starjet emiton 2006 model aracımı
ilanımda fıyatı daha yenı dusurdum.bıraz gerı sıralarda kaldı , ılan tarıhını guncelleyınce umarım satılır.
1 kere ya tutarsa diye başladınız sonunu hep birlikte görüyoruz.Hayırlı satışlar
Kımsenın ya tutarsa dıye satmaya nıyetı yoktu yıne yok!!! aracımın saten degerını ıstıyodum su anda degerının altına bır rakam ıstıyorum.sızın bahsettıgnız 19.000 nerde bu fıyat nerde.Kımsenın gordugu bır sonuc yok sadece sız goruyosunuz.Bu kadar kısının olumlu yorum yapıpda bır tek sızın suclayıcı ve olumsuz yorum yapması bıraz garıp.Ayrıca zamanında aracımı coktan satmıs olabılırdım vakıt ayıramadım , kısmet olmadı.Öncekı yorumlarımda da satılmadıgı takdırde fıyatımı dusurecegımı soylemıstım.
Ayrıca emrahisilti bey; oncekı sayfalarda , gercegı yansıtmayan olumsuz yorumlarınıza devam etmektesınız ve verılen cevaplardan sonra yıne aynı sekılde gercek dısı , yapmadıgım ve aklımdan bıle gecmeyen bır seyı yaptıgımı ıddıa edıyosunuz.Lutfen bu tarzdakı mesajlarınızı bıraz daha onyargısız ve arastırıp yazarsanız sevınırım.Rıca edıyorum konumu daha fazla kirletmeyin!!..
barış canını sıkma, benim arabam da aynı durumda gördüğün gibi...
gideceğim için satıyorum diyorsun, boşver bu fiyatların altına satacağına bırak anahtarı birine haftada bir çalıştırsın, geldiğinde binersin arabana.
burada çok iyi fiyat çok uygun fiyat çok akıllıca fiyat diye yazanları hala koruyorsunuz.Bu araç bu kadar uygun fiyatlıda koskoca punto forumunda niye bir alıcı çıkmıyor?ben niye bu aracı aylardır satamadım diye düşünseydiniz bana boşuna kızmazdınız.Uygun fiyat yazdığınızda siz alıcı aramazsınız alıcı gelir sizi bulur.Daha önceki aracımı 2 günde ben d.bakırda araç istanbulda olacak şekilde sattım.Ben 2 ay önce bu aracın 3 aşağı 5 yukarı gideceği fiyatı söylemiştim.Araç alacağım yok satacağımda yok.Sizin sattığınız araçtan bir kar amacımda yok.Gerçekleri duymak sizi boşuna sinirlendirmesin.Ama yine 3 -5 kişi çıkacak aman siz uymayın fiyat kırmayın daha fazlasına gider yazacak sizde mutlu olacaksınız.
Sn. Emrahisilti
Yazdiginiz mesajlari ve konulari dikkatle takip ediyorum.. Memnuniyetsiz , tahrik edici , asagilayici , alayci ve ben bilirim havasinda bir tarziniz var.. Arac piyasasinin duzgun olmadigi bir donemde butun araclara fiyati yuksek yorumu yapiyorsunuz.. Sizin tjet lere yaptiginiz yorumlardan sonra yazdiginiz fiyatida biliyoruz.. Amacim sizi kirmak uzmek rencide etmek degil.. Fakat dostluk ortaminin ust duzeyde oldugu bu forumda uslubunuza biraz daha ozen gostermenizi rica ediyorum..
Malinin ederini alici degil satici belirler.. Bizlere hayirli satislar demekten baska birsey dusmez.. 1.5 yildir satilamayan araclarda var forumda ben 2-3 ayda sattim bu is kismet isidir.. İlan altina yapilan yorumlarda dikkatli olalim..
Sent my iPhone using
öncelikle hayırlı satışlar inşallah yakın zamanda satarsanız bende aynı araçtan kullanıyorum ve memnunum saçma sapan teklif verenleri bence kale alma saçmalamaktan baska birşey yapmıyorlar fiyat normal ben size birşey sormak istiyorum özelden yazacam umarım cvp vberirsiniz teşkkürler