hayırlı satışlar
2008 yılında almış olduğum puntoma veda edeceğim artık,aldığımdan beri bu site sayesinde çok şey öğrendim punto ile ilgili allaha şükür şimdiye kadar bana sıkıntı çıkarmadı fakat üzelerek ayrılma vakti geldi.
22000 Tl istiyorum, herhangibir sorunu yok 48318 km de şuan, siteden diğer arkadaşlara duyurulur özel mesajla ulaşabilirler veya 05428286464
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar. Uygun fiyata güzel bir araba.
teşekkürler arkadaşlar inşallah iyi bir kullanıcıya gider hakikaten güzel araba beni şimdiye kadar hiç üzmedi yarı yolda bırakmadı beni hep beraberdik ev almayacak olsam daha binerdim yıllarca
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
incelemek isteyen arkadaş varsa ilan no:67898300
veya
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Dynamic 2006 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67898300
güncel
hayırlı satışlar... 20bin gibi rakama satabilirsin...
Hayırlı satışlar..
Hayırlı satışlar..
site üyelerine pazarlıksız 21000 olur en son
hayırlı satışlar
bu arabanın şu anki piyasa değeri maksimum 19bin... ben 2008 tüplüsünü senin dediğin fiyata satamadım... saygılar... tabi ki mal senin... istediğini isteyebilirsin, ona yorum yok...
internette satış sitelerinde 20000 ile 23500 arasında geziyor bende onları kıyaslayarak fiyat belirledim
gerçekten çok zor ama internetten satılabilir
Fiyat gayet normal, hayirli satıslar..
Manzaraya Daldım Ses Çıkarma... Gerçek Can Sıkar Beni Uyandırma.. Ben Böyle Güzelim..
Hayırlı satışlar Fiyatı gayet iyi 21 den aşağıya verilmez active ler 20 ediyor.
23 e biniciye gider.hayırlı olsun.
Gezgin Gp.
2. el durdu galiba yada alıcılar ocak vergisini düşünüyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri