Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Engin hocam bana görede etmez ama benim aracıın gerçekçi değeride 27000 değildi zaten kaldıki en yakın zamanda sen aracını sattın kardeşim.sana göre senin aracınla benim aracım arasında ne kadar fark olmalı.Gördün biliyorsun diye sana soruyorum yanlış anlama.
güncel sıfır fiyatlarında active evo dizel ile grande punto active dizel arasında 1800TL fark görülüyor fiatın sitesinde.
walla hocam ben 33.500 e verdım dynamıc evo mu 9500 kmdeydı..eger ıkıncı el arac alacaksam ben senın aracı tercıh ederım evo yerıne...eyvallah evo 2011 daha yenı yuz ama ben performansta aradıgım ıcın ve bununla temızlıgede baktıgım ıcın senın aracı alırım hem daha az oderım hemde keyfını cıkarırken tokatlamadıgım punto kalmaz dızellerde...

Alıntı meltdown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Onur Hocam, sizin araç fazlasıyla fiyatını hak ediyor... Ama alıcı her zaman yazılan fiyatın altına almak ister... Anlamayan insanlar bu aracın fiyatını da bilmezler... Bir de aracın Mersinde olması da bir etken diye düşünüyorum... buralarda olsa daha rahat satılırdı... Biz bile sitedeki bir arkadaş için bu aracı düşündük... bence kaçırılmaması gereken on numara bir araç... öğretmenden... daha temizi bulunabilir mi ki? Otomatik araç düşünmüyor olsaydım bu arabaya ben de taliptim...
ben mersınde olmasından oturu satılmamasında katılmıyorum...kocaelı pıyasasını bılmem ama mersınden sahıbınden.com aracııgıyla 4 araba sattım kı en son evo ıdı ve 1 gunde satıldı dıgerlerı en fazla 1 hafta bekletmıstır...bence şansızlık..