İlanı sahibinden.com'a 1-2 hafta önce vermiştim. Bugün güncelleme yaptım fiyatta.
Yeni fiyat. 22900 TL
Forumdaki arkadaşlar için pazarlık payı vardır.
Teşekkürler
Arkadaşlar Puntomu satmaya karar verdim.
91500 km.de şu an
2006 model
Multijet 90 bg. Emotion (yani en üst donanım seviyesi)
3 kapılı granit gri renginde.
Yerine Bravo bakıyorum şimdilik yani amaç model yükseltmek.Bakalım hayırlısı...
Fiyat olarak 23500 düşünüyordum. 22900'e çektim fiyatı.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...6769993/detay/
Konu gorefest tarafından (09/09/2011 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: link değiştirme - fiyat yenileme
İlanı sahibinden.com'a 1-2 hafta önce vermiştim. Bugün güncelleme yaptım fiyatta.
Yeni fiyat. 22900 TL
Forumdaki arkadaşlar için pazarlık payı vardır.
Teşekkürler
İYİ satışlar umarım o fiyatlara satabilirsiniz.
Zaten 90 bg. ve Emotion alırken neredeyse 4 bin TL'ye kadar fark yaratıyor. Satarken Dynamic fiyatına zor gidiyor. 2. el piyasası böyle işte. Arz - talep![]()
Bundan sonra en standart arabayı alıcam diyorum, gidiyorum yine 120 bg.lik Bravo bakıyorum![]()
bende araba alırken en dolusunu alma taraftarıyım...
Aynen ben de. Bir arabanın baz modeliyle full modeli arasında ciddi anlamda konfor farkı oluyor. Active'ler alınmasın![]()
hayırlı satışlar çok güzel temiz araç fakat 3k olması sanırım fiyatını etkiliyor
Araç çok temiz, benim arabanın direksiyonu soyulmaya başladı ama sizinkisinde hiç bişey yok teyp tuşları kalmadı resmen ama sizdeki gıcır gıcır araç gerçekten temiz duruyor
İnşallah istediğiniz fiyata satarsınız
3 kapının da seveni var muhakkak. Misal benArabayı çok kişi kullanmayacaklar için 3k sportif bi görüntü sunuyor. Zaten 5k olsa şimdiye kadar çoktan satmıştım sanırım.
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım alıcısına gider araç, alan memnun satan memnun olur![]()
Konu JASMINE tarafından (11/10/2011 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
5 kapı olsa borç harç kesin alırdımhayırlı satışlar
2008 active yi sattım 24 de 63000 bin km deydi iyi fiyat bence...hayırlı satışlar..
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
Fiyat foruma özel 22300 TL.
Acil olduğu için.
güncel...bu fiyata satılmazsa bir süre satmamayı düşünüyorum arkadaşlar...
bu kadar güzel bir aracın bu fiyata satılmama nedeni 3 kapı olması galiba. hayırlı satışlar
Şu an için araç satıştan kaldırılmıştır. Sadece bir kişi daha görmek istiyor aracı onunla da anlaşamazsam bir süre daha Punto'mla vakit geçiricem![]()
Aracım satılmıştır. Teşekkürler
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri