aracımı iyi biliyor ilgilenenler lütfen bir an önce ulaşsın acilen satmam gerekiyor aracımı![]()
Arkadaşlar yeni araç almamdan dolayı puntomu satma kararı verdim aracın fiyatı gayet makuldür ilgilenenler telefonla irtibata geçebilirler
Satılık
2009 Multijet Active
Titanyum Gri
24.500 TL Sahibinden satılık
-https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2009-titanyum-gri-multijet-grande-punto-55315718/detay/
aracımı iyi biliyor ilgilenenler lütfen bir an önce ulaşsın acilen satmam gerekiyor aracımı![]()
hayırlı satışlar...
Keyif BMW'Dir...
Teşekkürler![]()
hayırlı satışlar...
Sağolun arkadaşlar inşallah hayırlısı olur yoksa 2 aracın taksidi denk gelecek işte o zaman ciddi sıkıntı olacak benim için
hayırlı satışlar..
Acil satmak istiyorsanız fiyatı bence düşürmelisiniz, 2009 model araç ve 3 parça boya ve 24.500.
Fiyatı zaten düşük emsallerine göre. Boyanan parçalarda da darbe yok zaten pazarlık payıda var ilgilenen olursa arayıp sorabilir. 22.000tlye de verecek değilim böyle bir aracı
Araçlarımızı öldürmenin alemi yok. 2007 2008 1 2 parça boyalı arabalara bu paraları istiyorlar zaten
Vallaha belkide kendi alacak arkadaş ondan baştan fiyat kırma operasyonuna giriştiZaten bir miktar daha fiyat kırdım puntoculara özel fiyat tabikide var maksat araç bizden birine gitsin
![]()
Hiç boya olmasa bu para ederdi de, bana göre boya olması fiyatı yüksek kılıyor yine de siz bilirsiniz.![]()
hayırlı satışlar
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
TeşekkürlerFiyat günceli yaptıkkkk
araç güzel içi altı motorunda yürüyeninde klimasında bir sıkıntı arıza yok dosta gidecek araba boya takıntısı olan almasın
Objektif yorum için teşekkürler sonuçta ben ne desem karşı taraf için etkili olmaz sonuçta satıcıyım![]()
Ben herkes gibi fikrimi söyledim sizin söylediğin şey ise "belki kendisi alıcak fiyat düşürmek için yapıyor" bazı arkadaşlar ise piyasayı düşürüyorsunuz demiş.İnsanların fikrine saygı duymayı öğrenin ve çıkıp bi piyasaya bakın bence. Zaten alıcak olan adam piyasayı araştırmıştır benim burada "pahalı" dememin de bir önemi yoktur. Kasmaya gerek olduğunu düşünmüyorum![]()
hayırlı satışlar
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri