Alıntı Marker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu fiyata satabilirsen cok iyi derim, degisen ve boya konusunda on yargilarimiz var demissin ama parca degismesi demek kaza demek kazanin buyuklugunude anlamak herkez icin kolay degil kimse kaza yapmis yada degiseni olan arac almak istemez en azindan ben istemem. 2006 model 148.000km de ki full servis bakimli aracimi 18.500e sattim, degiseni yok 2 parca boya var. 15 gun sonra yeni aracim geldiginde teslim edecem. Sozun ozu mal senin malin istersen 50.000lira istersin ama her malinda bi ederi var.
evet ön yargıları var insanların, senin olabilir ama benim yok,aracın motorunda,yürüründe bir problem yok ise boya ve değişen benim için çok önemli deil,hatta bu aracı alırken niye değişmiş sacımı değişti kapısımı değişti diye sorma gereğini bile duymadım bu benim bakış açım beni bağlar sen kılına tüyüne bakarsın oda senin fikrin.senin sattığın araç ile benimki arasında aman aman bi fark yok km dışında ,sen o fiyata satınca herkes o fiyata vercek değil,piyasasınıda belirlemiş olmuyorsun,zararı yada karı seni ilgilendirir beni veya bir başkasını değil.benim malımın ederide bir başkasına kalmaz. mal bu parasıda bu, alacak olan gelir bakar beğenirse pazarlığını yapar,olur yada olmaz.