Alıntı zaferdurukan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abicim taş çatlasa 16 bin diyorsun ama ilan verenlerin çoğu fazlasıyla tok satıcı.. bir düzine punto baktım maximum 17 verebileceğim durumum var. ama aylardır ilanda aktif kalan puntolar gram indirim yapmıyor ne iş anlamadım. artık bi kaç parça boyalı araçlara dahi bakıyorum bulduğum en uygunu gebze de var iki parça boyalı o da 17 ye veriyor

Fiat / Punto / Grande 1.4 Fire Active / 55.000 KM DE 2006 MODEL ORJİNAL VE GÜZEL BİR ARAÇ sahibinden.com'da

mesela bu linkteki aracı çok beğendim ama 17 ye inmedi pazarlık yapmıyorum dedi)) insan bari 18000 de fiyatına da öyle pazarlık payı bırakır
hiç uğraşmayın kendinizi ve sinirlerinizi yıpratmayın ben 1-2 aydır 2009-2010 model araçlar bakıyorum öğrenciyim iş durumum belli değil sıfır alıpta satmak zorunda kalırsak zarar etmeyelim diye ama ikinci el araçlar sıfırlardan pahalı kullanıldıkça değerleri artıyor sanırım fiyatları en az 2-3 bin lira fazla yazıyolar sonra da 250 liradan fazla inmiyolar. bu insanlar hiç mi sıfır fiyatlarına bakmıyorlar ya da şu sattıkları paralara kendileri bu araçları alır mı çok merak ediyorum