Taş çatlasa 16 bin eder diyen arkadaşa gülüyorum.Bu arkadaş uyanık galericilerden galiba.Sana şöyle söyleyim benim 55000 km active puntoyu bugünlerde satmayı iyice düşünüyorum.Şu an vazgeçer gibiyim açıkçası.Ama inan ki iki tane satıcı geldi 18250 dedim 18000 tık peşin dediler ikisine de satmadım.Bugün telefonla aradılar telefonu açmadım.Yerinde olsam aracı satmak için foruma danışmazdım.Ben asla ve asla aracımı satarken foruma danışmam.Tam galerinin söylediği fiyatı söylüyorlar.Ondan sonra da çıkıp bu fıat arçların fiyatları niye düşüyor neden aracımız fazla değer kaybediyor diyorlar.Bence bu soruyu kendilerine sormalılar.Araçlarının fiyatlarını kendileri düşürüyor zaten.İkinci el piyasasını kullanıcı belirler.Kimse kullandığı araçtan zarar etmek istemez.Alın size bir araç ilanı 2000 model poloya 15000 tl demişler
https://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/2775972
.Şimdi soruyorum 2000 model bu araç 15000 liraysa 2006 model grande puntoyu 16000 liraya satan adam enayimi keriz mi.Yazık değil mi bu adamın bu araca verdiği paraya.Fıat bu kadar mı kalitesiz dandik araç üretiyor.Kullandığımız arabalar çin malı mı?Arkadaşım sen hiç 16 diyenlere kulak asma aracın temizse biraz indirimle aracını satarsın merak etme.İndirim derken bazı arkadaşların görüşüne katılıyorum.20000 fazla olur gerçekten ama 19000 e verirsin bu aracı.