evet ama sizin fiyatlarda baya bi iyimiş yanii.Bursada hayatta alamazsınız o fiyatlara.güle güle kullanın.
Printable View
yani söylediklerinizle ne kadar cok celisiyorsunuz klasik esnaf lafı vardır. o paraya getir 10 tane alayım. arabanın degerini düşürmeyelim diyorsunuz 2 adet punto aldıgınızdan söz ediyorsunuz. araca 18750 ye kadar suan fiyat veren var benim sitedigim 1000 lira fazla ben 1000 lira abaqrttım hadi sen ne yaptın. lütfen biraz mantıklı yorum yapalım
2006 model 64 binde active buldum. sadece sağ çamurluk boyalı..arabalarınızın fiyatını psikolojik olarak arttırarak o arabanın çok kaliteli olduğu hissiyatı vermek istiyorsunuz arabanın kalitesi fiyatı ile alakalı değildir.ne yaparsanız yapın bir malın belli bir değeri vardır onun üzerine çıkamassınız. bence grande punto çok güzel yakışıklı bir araba. tam 4 aydır araç bakıyorum kendi fabia mı sattıktan sonra.açıkçası fabaimın kalitesinde değil bana göre puntolar ama biraz daha güzel olduğu için seçim yapıyorum.kaç zamandır yeni kasa fabia,punto ve ibiza bakıyorum aylardır burnundan kıl aldırmayan araç sahipleri( kaldı ki bende öyle idim) sürekli ilanları güncelleyip fahiş fiyatlarını çok ciddi oranda indiriyorlar.. kanımca araba almak için hiç acelel etmemek gerek bunu tecrübe ettim
20bin liraya active modeli satarsanız ben de dynamic aracımı 22bin liradan satışa çıkartırım...ben de fiyatın yüksek olduğu kanaatindeyim...tabii ki araç sizin ve değer biçecek olan sizsiniz ama piyasadaki düşük fiyatlar muhtemel alıcıları da etkileyecek onlar da bu şekilde düşüneceklerdir. Umarım dilediğiniz fiyatlardan satışınızı gerçekleştirebilirsiniz. Hayırlı satışlar...
Walla kardeş o fiyata alıcı bulduysan hemen sat ne diyim sana daha
bende arabama şimdi 23,500 istiyorum ama ciddi satıcı değilim veren olursa satarım düşüncesindeyim (veren de yok tabi fiyatı abartı çünkü )anladın mı bence sende öylesin gerçekten satma niyetinde yada mecburiyetinde olsan 18750 ye bugün satarsın ama niyetin para kazanmak o zaman kimseye fiyatını pahalı buluyo diye kızamazsın...
bencede fiyat yüksek çünkü arkadaşımda 2006 1.4 fire active var ilk sahibi kazasız boyasız full servis bakımlı hemde 34.000 km'de 18.000 liraya vericek siz düşünün gerisini...
fabianın tasarımı iğrenç inan ki aynı modelini puntodan daha ucuza verseler almam puntonun üzerinde vw amblemi olsaydı 5-6000 lira fazla para vererek alırdık.
puntonun fiyatını yüksek bulanlar gidip başka bir araç alabilirler.Birçok kişinin ağzına baksak eski kasa ford fiasta bile puntodan daha iyi araç.Gitsin tasarımı berbat fiesta alsınlar diyorum o zaman.
Realist olmak lazım Ağustos sonu 2.elin %10-20 yüksek olduğu bayram öncesi 2009 seri2 yakut kırmızı dynamic bilenler biliyor nasıl bir araç olduğunu sıfır hatalı 22000 TL ye verdim.
Sıfırı 23000 e kadar alınabilecek bir araç hiç kullanılmamış jelatine srılıp bekletilmiş bile olsa 5 yaşına girecek 20 gün sonra 3000 TL ucuzuna satılamaz.
Ben Bravomu aldığımda daha 11 aylık araçtı sıfırından 8000 tl ucuza almıştım 40000TL iken 32000TL ye varın gerisini siz hesap edin.
eger satmak zorunda olsam haklsıınz hic durmam. ama keyfe keder bir satıcıyım. istedigim fiyatı bulmadıktan sonra satmayı düşünmüyorum. yalnız benim istedigim fiyat cok fahiş bir fiyat degil.
Hayırlı satışlar...
bu arabanın tasarımı mı iğrenç yapma allah aşkına.. karşında albea,doğanslx olsa haklısın diyecem ama sen grande puntoyu seviyorsun o senin zevkin. ama iğrenç bir tasarım fazlaca yersiz olmuş..şimdik sen git skodam.com forumuna gir grande punto fabia ya on basar de ondan sonra gelecek cevaplara bak..
sonuçta bu işe yine de zevk meselesi ama abrtmaya gerek yok derim ben
Punto daha yakışıklı bence.Çizgileri daha modern.Fabia da çok kötü değil ama
Zafer Bey zevkler ve renkler tabiki ama bu forumdan çoğu kişinin fabinanın tasarımını beyeneceğini sanmıyorum . Çok eskiye kaçan belirgin hatları var , rus ekolünden gelmiş spor gözükmeyen bi araba. + Fabia'nın belirgin bi şekilde bi abisi var Polo, VW'nin gölgesinde garip bi marka "bence" Skoda.
tabi ki zevkler tartışılmaz ayrıca bende sevmesem puntoyu burda olmazdım:)) skoda kesinlikle vw gölgesinde değil bu sadece türkiye distrübütörü doğuş oto saolsun belki onun marifeti olabilir. ama skoda artık başlıbaşına bir isim avrupa da fiyat farkları en fazla 500 avro polo ile
Hayırlı Satışlar
2011 modeli 23.500 bin olan arabanın 5 yaş eskisini 20 bin liraya satacaksınız öyle mi? bizde 3.500 lira az verip 5 yıl eski araç alacağız. ikinci el araç alamamamın sebebi kimse kusura bakmasın ama bu KOMİK fiyatlardır. 2011 bir araç çalıştırıp eve geldiğinizde 21.000 lira olmuştur zaten. 2006 model bir arabanın edeceği fiyat taş çatlasa 16 bindir.
abicim taş çatlasa 16 bin diyorsun ama ilan verenlerin çoğu fazlasıyla tok satıcı.. bir düzine punto baktım maximum 17 verebileceğim durumum var. ama aylardır ilanda aktif kalan puntolar gram indirim yapmıyor ne iş anlamadım. artık bi kaç parça boyalı araçlara dahi bakıyorum bulduğum en uygunu gebze de var iki parça boyalı o da 17 ye veriyor
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...30960560/detay
mesela bu linkteki aracı çok beğendim ama 17 ye inmedi pazarlık yapmıyorum dedi:))) insan bari 18000 de fiyatına da öyle pazarlık payı bırakır
hiç uğraşmayın kendinizi ve sinirlerinizi yıpratmayın ben 1-2 aydır 2009-2010 model araçlar bakıyorum öğrenciyim iş durumum belli değil sıfır alıpta satmak zorunda kalırsak zarar etmeyelim diye ama ikinci el araçlar sıfırlardan pahalı kullanıldıkça değerleri artıyor sanırım:whip0000: fiyatları en az 2-3 bin lira fazla yazıyolar sonra da 250 liradan fazla inmiyolar. bu insanlar hiç mi sıfır fiyatlarına bakmıyorlar ya da şu sattıkları paralara kendileri bu araçları alır mı çok merak ediyorum