Benimki 5 kapı üstelik kilometresi düşük fakat durum yine aynı.. Takasta bayinin Galerinin verdiği fiyatı neden teklif ederler anlamış değilim.. o adamlara versem zaten ondan en az 2 bin lira fazlasına alacaklar.. Ama galeri bveya bayi satınca daha tatlı oluyor sanırım.. Yüksek kilometreli hele hele tek kapı araçları satmak her zaman sıkıntı oluyor maalesef önceki aracım tek kapıydı 120 bin km idi dizel olmasa satışında gerçekten zorlanırdım ki dizel olmasına rağmen zorlandım.. Hepimiz için hayırlısı..
Bu konuda haklı olabilirsiniz ama insanlar aradaki farkı anlayamıyorsa maalesef aciliyeti olmadığı sürece değerini bilen birini beklemek durumundayız.. Şirket aracını temiz kullanan bir çalışan var mıdır acaba.. Şahıs araçlarıyla bir tutmamak gerek ama işte insanlara anlatamıyorsun.. Vaktim olsa Oto pazarına çıksam en fazla 2. çıkışımda mutlaka satacağımı biliyorum aracı fakat vaktim yok.. Bende bekliyorum.. zaten acelemde yok..
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
İlan güncellendi..
Fiat Punto Grande 1.4 Starjet Dynamic 2006 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
güncel..
aracı alacak arkadaşlara hediye olarak strawberry nickli mert arkadaşımızın dükkanından istediği tonda cam filmi yaptırıp aracı o şekilde teslim edeceğim..
Yer imleri