Jettlüü
aŞK 3 HaRF BMW
Jettlüü
Aytuğum bugün antalyadan çok ısrarlı biri aradı ve 21.500 e he de gelip alayım diyor napsam acaba ya???
Haklısın canım... Kıyamıyorumda merete ya...
Konu sedini tarafından (23/03/2011 Saat 17:59 ) değiştirilmiştir.
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
öncelikle herkese slm foruma zaman zaman bakmama rağmen yeni üye oldum aytuğ bey aracınızı da sahibinden ilanından daha önceden biliyordum gerçekten güzel temiz bir araca benziyor..bu güne kadar hiç punto kullanmamış fakat almayı düşünen biri olarak soruyorum (dizel aracımı satıp almayı düşünüyorum) yakıt tüketimi şehir içinde nasıl? (forumda illaki paylaşılmıştır fakat bulamadım)
Merhaba Canay bey.. Öncelikle ilginize teşekkür ederim.. Dürüst olmak gerekirse bu sizin kullanım tarzınızla ilgili bir şey.. şehir dışında ben 90-120 km arası hızda giderek maksimum 4.5-5.2 lt arası yakıyorum.. daha az olduğu rekor denemelerimde mevcut (3.8 lt ortalamayla 110 km yol).. (6.vites farkı gerçekten uzun yolda az yaktırıyor).. şehir içindeyse yakışı artıyor ortalama 7 -7.5 civarı yakıyorum.. ben trafik çok abartı olmadığında sakin kullanımla 6 lı değerlere kadar düşürebiliyorum.. dediğim gibi tamamen size kalmış.. ama şehir dışında uzun yolda inanılmaz az yakıyor.. Ben pek çok zaman istanbul anadolu yakası - tekirdağ çorlu arası gidip geliyorum akşamları istanbula döndüğüm zamanlarda köprü trafiği de dahil evimin önünden ailemin evinin önüne gittiğim yol bazında aldığım değerler bunlar.. Benimde eski aracım dizel opel corsa ydı.. Dizeli hiç aratmadı desem abartmış olmam..
Değerleri deneyerek te görebiliriz aracı görmek isterseniz..
Aracıma Her Koşulda kefilim ve her şeyiyle arkasındayım..
Benim aracım olur olmaz bu size kalmış.. Fakat punto sahibi olup aramıza katılmanızı isterim gerçekten sürüşü son derece keyifli bir araç..
Konu sedini tarafından (25/03/2011 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.
sagol abi ilgin için, dediğim gibi punto almayı kafaya koydum özellikle 95 hp starjet modelini yakıt konusunu da kafamda hallettim 1-2 sene binip evo'ya geçmeyi düşünüyorum 1-2 sene içinde dizel farkı ödemenin anlamı yok benzine yatırırım o parayı
Kendi aracımı uygun fiyata satmaya çalışıyorum ki puntomu alırken pazarlıklarda karşımdaki insana mahçup olmayayım diye...bugün yarın 1-2 kişi bakmaya gelicek eğer anlaşırsam 1 hafta içinde bnm de bi puntom olucak (bugün anadolu yakasına geçip mümkün olsa senin aracıda görücektim ama işim çıktı kısmet olmadı)
bu arada bnm aracın ilanı etrafınızda ilgilenen biri olursa diye
Citroën Berlingo 2.0 HDI 2005 Model 17.000 TL
aracı 16.500'e bırakıyorum 16.000 veriyorlar fakat bu seferde istediğim puntoya param yetmiyor
Kısmet.. umarım en kısa zamanda satar ve dilediğin gibi bir araca kavusursun.. bnm aracı düşünürsende elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri