Böyle ilan verilmezki, km si ne ? donanımı ne ? rengi fotosu.
Böyle ilan verilmezki, km si ne ? donanımı ne ? rengi fotosu.
Hocam istediğim Gp yi ben parasıyla bulamıyorum çok şey istemiyorum dizel olsun esp si olsun yeter ama yok yani 4 sefer ucuna kadar geldim ya kazası çıktı ya satıldı hemen bugün bitane buldum sahibi satıştan vazgeçti yok böyle bişey fiyatta anlaşayım araba kazasız çıksın dedim bugün para elinde benim kadar ciddi alıcı zor bulurlar kimseye ölü fiyat çekmiyorum ama yok işte ondan burada görünce teklif verdim ama detaylara girmezlerse olmaz özellikle plakasız ilanlara bakmam ben plakadan aracın geçmişini öğrenebilirm hemen
ben onu çok düşündüm ama ben elimdeki parayla acka 1.2 Fire Active 65 Hp gibi bomboş bir araç alabilirim 23.250 TL.ye +1000 TL. fullkit klet etti mi 24.250TL. sonra ne performans olacak ne de benim istediğim esp olacak bu araba günde 50 km. yol yapacak bana 400TL. ayda sırf yakıt masrafı olcak sonra 3-4 sene sonra satarken 5-6 bin TL. zarar cabası onun için temiz Multijet full araba istiyorum özelikle 90Hp olan nadir olanlardan hem esp si doğal olarak var hem de satarken çok zarar etmem. Çok düşündüm ama Alfa Romeo 147 de iyi sadece parçasından çekiniyorum. Teşekkürler fikrin için ama durum bu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri