Cem harika fotoğraflar... Ellerine sağlık! O peygamber devesine ben de bayıldım...
E makinenin ve bu makro objektifin modelini de yazsaydın... Faydası olsun meraklılarına...![]()
GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06
“İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru
Cem harika fotoğraflar... Ellerine sağlık! O peygamber devesine ben de bayıldım...
E makinenin ve bu makro objektifin modelini de yazsaydın... Faydası olsun meraklılarına...![]()
birde,şu kenelerin fotoğraflarını çeksen,tam süper olacak.
Çok güzel gerçekten profesyonel çekim güzel bir hobi
Vayyy yine konuşturmuşsun yeteneği zaten makina + cem = olağan üstü fotolar emeğine sağlık bir ara bende benim külüstürle makro çalışması yapmıştım bulursam koyayım onlarıda![]()
eLine sağLık cem abi, yine tekniğini konuşturmuşsun cidden.
çok güzeLLer hepsi
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
makinenin marka ve modelini nedir yazabilir misin? merak ettim![]()
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Selçuk ve Mehmet, ben de bu işi bilerek doğmadım tabi. Hala da öğreniyorum. Bu konuya merakınızın olması çok güzel.
Merak edenler için; bu fotoğrafları Canon EOS 450D ile çektim. Yalnız makina tek başına bir anlam ifade etmiyor. Böylesine küçük nesnelerdeki ayrıntıları vermek açısından bu makinanın 12 MP'lik temiz görüntü sağlayan sensörü önemli bir etken. Ancak asıl önemli olan, 1:1 büyütme sağlayan bir makro lensine sahip olmak. Benim bunları çektiğim lens, Canon'un EF-S 60mm f/2.8 USM Macro lensi. Ayrıca makro çekimlerde ışık çok önemli. Yine Canon'un 430EX tepe flaşı da ışıklandırma için en büyük yardımcım oldu.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri