Bu sitede acaba en cok hangı muzık turu dınlenıyor oy verın bellı olsun![]()
Rock&Heavy Metal
Arabesk
Disco
Rap
Techno
Tsm&Thm
Pop
Bu sitede acaba en cok hangı muzık turu dınlenıyor oy verın bellı olsun![]()
Valla benim müzik tercihlerim çok geniştir, oylarım hepsi içinSabah işe giderken Mötley Crue, System of a Down falan dinlerim, işe iyi başlarım
Akşam dönerken elektronik müzik dinlerim ama çoğunlukla 90'lı yılların süper parçalarını sıradan geçerim. Canım gaza basmak isteyince ya hard-bass'a ya da hard rock'a yönelirim. Slow tarzı parçalarım da çoktur ama onlara pek fırsat kalmıyor
![]()
Herkes technoya oy verıo ama![]()
Rock Rock Rock ! Kardeşlerim !
Eee Atilla abi, yaş meselesiSen 80'ler, biz 90'lar
Gerçi 80'leri ben de çok severim, Komanchero, Chery Chery Lady, Self Control (erken gittin Laura Branigan) gibi şarkılar unutulur mu?
seçenekler biraz daha çok olsaydı techno bu kadar oy almıyabilirdi. techno çok genel bir kavram oldu![]()
Hard Rock ve Metal, sonrada Trance ve Techno geliyor...
GP in mirror is faster than they appear !
Rock ve Metal forever
rock&metal ve pop basbasa gıdıyor bakalım sonuc ne olacak
Bahıslerı acıyorum![]()
Konu Metallica77 tarafından (25/04/2008 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: duzeltme
yabancı film müzikleri araç ta en çok dinlediğim tür .. ama seçenekler arasında
soundtrack yok![]()
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
ya aklımda bır suru muzık turu geldı ama o gelmedı nedenseben genel olanları yazdım kusura bakma
![]()
Ben de "hepsi" şeklinde oy kullanmak istiyorum. Zira arabesk şarkılardan, death türü metal müziğe kadar çok geniş bir yelpazem var bu konuda.![]()
ben muse dinlerim...rhcp dinlerim metallica dinleirm ıncubus dinlerim....tür olark dğerlendirmek biraz yanlış...Onun için arabeske oy weriyorum.
![]()
Konu Dikici tarafından (26/04/2008 Saat 15:42 ) değiştirilmiştir.
ben ölmüşümde ağlayanım yok tsm&thm dinliyorum ayrıca ikisini birleştirenleri kınıyorum![]()
Konu gogigogi tarafından (26/04/2008 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir. Sebep: kelime bozukluğu
geri döndüm......
ben birlestırmedım sadece tsm yı dınleyen thm yı dınler dıyerekten dusunudum ondan oyle yaptım
burada türk halk müziği,türk sanat müziği gibi herkesin ve her kesimin en az birkere dinlediği müzik türlerinin(helede kendi ülkemizde)olmamasını büyük eksiklik görüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri