şu anda dizimax'de yayınlanan bölümler 3.sezon değil mi?
3. sezon şu anda abc'de bitti, 4.sezon çekimleri başlıyacak yakında. yanılıyor muyum?
şu anda dizimax'de yayınlanan bölümler 3.sezon değil mi?
3. sezon şu anda abc'de bitti, 4.sezon çekimleri başlıyacak yakında. yanılıyor muyum?
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
valla hocam..ben hiç dizimax'de izlemedim, ya netten indirdim ya da sağdan-soldan aldım.
ekim-kasım aylarında bir zamanda amerikada 3.sezon 6. bölümü oynamaktayken diziye ara verdiler..ta ki 7 şubat 2007'ye kadar!
ve haftaya, yine belirtiyorum amerikada, 3.sezon 7. bölümden itibaren devam edicek!
dışarda,nette vs. bulabileceğiniz tüm bölümler 1ve 2. sezonların tamamı ve 3. sezonun ilk 6 bölümü olacaktır!
bunlar dışında birşeyle karşılaşırsanız bilinki, sahtedir, fragmanları toplamışlardır v.b sahteciliklerdir!
7 şubatta başlayacak olan 4.sezon diye biliyorum.
arada bir kopukluk oldu sanırım. benim dediğim 6 bölümlük 3.sezon.
6 bölümü bitirdim ama şu anda dizimax'de 3.sezon ilk defa yayınlanıyor. konu başlığına baktığımda dizimax'de yeni başlayan 3.sezon sandım. sanırım ben yanlış anlamışım. yoksa hiç bir yerde 3.sezon 6.bölümden sonrası yok tabikide.
Multijet Emotion 1.3 16V 90Bg.
anladım..uzun bir ara verince sende doğal olarak sezonu bitrdiler diye düşündün :icon_lol:
valla.. bir zaman arkadaşlardan öğrenmiştim niye bu kadar uzun bir ara verdiklerini ..ama unuttum :icon_rolleyes:
herneyse, durum böyledir.
artık birebir,
dizi yayınlanır - 2güne kadar nete düşer - itina ile indirilir - altyazısı bulunur - izlenir - bir sonraki bölüm beklenir
şeklinde işleyen hayat setrime geri dönücez nalaşılan 8M
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri