ama serdar abi adamlar yılda belki 5 araba çıkartıyorlar olsun okadar temizlik değilmi![]()
ama serdar abi adamlar yılda belki 5 araba çıkartıyorlar olsun okadar temizlik değilmi![]()
ilk resimdeki bayrakları türk bayrağı sandım ne kadar sevindim he)
Evet Ümit abi.. Son durum bu.
Allah bize de 25 seneyi görmek nasip etsin.
Saygılar.![]()
O Fotoda Patronu Nerden Gördünüz Onu AnlamadımPatronları Tanıyanınız Varmı Aranızda
![]()
![]()
açıkcası Ümit abi bende birşey göremedim
yok abi anlamadın galiba
işçi kısımı resimde görüler kırmızı elbiseli herhalde oradaki patronlardamı kırmızı elbiseli
ne bileyim ben eyer müdür patron her neysem işte işçinin giğidiği elbiselerden giğmem herhalde
tofaşta formenler eskiden farklı giyiyordu.fakat yeni uygulamaya göre(işçi motivasyonu için)formenler işçinin giydiği çeketten giyiyor.bu yabancı ülkelerde senelerden beri var.türkiyede tofaş fiatın eline geçince bu uygulanmaya başladı.yani dış ülkelerde işçide müdürde aynı şartlarda çalışıyor.
anladım abi bilgilendirme için teşekkürler
o işçilerin iş elbiselerini burada dışarda giyip gezmek için kaç para veriyor miillet.. marka marka işte... bu kadar temiz fabrika görmedim ben... tofaş dahil 5 araç üretim fabrikası gezdim.... bu kadarı yok...
ne kadan güzel ya keşke paspasçı olarak çalışsam orda![]()
Bursa da Fiat-Tofaşta bende sınava girmiştim iş içinAman Allahım ne gündü
![]()
Artık Fiorinolu
Ümit abi, 2010 dan itabaren Tofaşta Selcuk arkadaşımın dediği gibi oldu. Artık tek salonda, Tofaş kendi yaptığı yemekleri veriyor. İtalyanı türkü, işçisi müdürü aynı salonda yemek yiyor. Sadece bölümler arası saat farkı var. Bazı bölümler 12:00 geliyor bazısı 12:30 şeklinde. Tofaştan çok sağlam kişilerle beraber orda yemek yediğim oldu kaç defa. Bence güzel bir gelişme.
Onun haricinde ferrari fabrikası ile Tofaş arasında görüntü bazından bir faklılık yok. Tek farkı Ferrrari geniş geniş yayıla yalıla kurmuş bantı. Çok acık alan var. Tofaş malesef daha sıkışık bir yerleşimde. Dolayısıyla ferah görünmüyor.
Ben bunun videosunu izledim yapılışının harika birşeydi yaa olağanüstü araba yapıyor adamlar....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri