Lütfen konuyu silin forumda popüler birinin imzasını taşıyarak konu açılsın bakalım yine bu şekilde yorumlar yapılacak mı. Ya siz ne demek istediniz yasemin hanım tek mükemmel insan ben değilim derken?
Ben kimse ile kültür atışmıyorum birşeyler paylaşıyorum ve bunu da kimseye yağ yogurt yakmadan yapıyorum dilerseniz hiçbirşey paylaşmam ayrıca alıngan biri değilimdir yanlış anlamışsınız yorumlarınız yanlış. Bana soracak olursanız bu forumda mükemmelliyet arayan tek insan sizsiniz ve sizin çevrenizde dönen polyanna hikayeleridir.
Ben lafımı direk söylerim kusura bakmayın hayat tarzım böyle bu yüzden kaybettiklerim kazandıklarımdan azdır.
ABBA konusu ile bruce lee konusu benim için aynı kriterde ikisi de nostaljik benim için ben ruh dünyası geniş bir insanım o yüzden böyle paylaşımlar yapıyorum gün gelir yorum yaparken daha dikkatli davranmayı öğrenirsiniz. Hayat teşekkürle geçseydi herkes birbirine teşekkür ederek yaşasaydı forumca klavye delikanlılığın bir yere bırakarak tirübüne oynayarak vakit geçirseydik belki bir yerlere varabilirdik.(buna sadece gülünür ama öyle görmeye başladım)
Ben bu forumda net görüşlerimle birşeyler katmaya çalıştım ama galiba istenmiyorum artık istenmediğim yerde de durmam. Bravo forumlarına yavaş yavaş gideyim ardından yaza doğru da mercedes forumlarına kayış yapayım hadi herkes kendi yoluna herkese iyi bayramlar dilerim.
Arkamdan yazılacak iyi kötü kelimelere cevap yazmayacağım üyeliğimi de silebilirsiniz.
Hoşçakalın.
not: kızdığımdan değil burada vakit geçirip birşeyler paylaşmanın boş olduğunu anladığım için gidiyorum. Klişe lafları dayayarak mükemmelletçiliğime laf edenler önce sabah kalktıklarında aynaya bir baksınlar dilerim onlar da mükemmelliyetçi olabilirler birgün benim o insanlara diyecek hiçbir lafım olamaz bundan başka.
Yaşadığım hayatın en ince ayrıntısına kadar mükemmelliyetçi ve görevini daima iyi yapan biri olmuşumdur denemeden birşey yapmam bir yorum yapmam saygıyı hiç kaybetmem buna ragmen bana saygısızlık yapılırsa da o ortamda bulunmam.
Tek mükemmelliyetçi değilim elbet ama emin olun o mükemmelliyetçi insanların içinde yaşıyorum biraz olsun onlara benzemeye çalışıyorum herkes kendini bununla kıyaslamalı bence. Bana laf sokacak kadar sosyoloji okumadığınız için size terbiye ve imkan sınırlarında bu kadar cevap verebiliyorum eğer dilerseniz msn imden tartışabiliriz.
Yer imleri