şimdi bana burda denilen şey şu gördüğün impreza gerçek hayattada yapılabilir ama senin arabalarını yapmak imkansız peki o imprezayı yapan adam bu işi ne derecede yapıyo ben ne derecede yapıyorum eğer araçları boş ve gerçekçi yapıcaksak ben günde 15 tane araba modlarım hepsine 1 parça takarım benim yaptığım araçlar küçük ayrıntıları (lastik ve jant) haricinde yapılmıycak şeyler değil ayrıca bende aracın rengini tamamen değiştirsem bendede renk hatası olmaz fakat araçların rengi orjinal kalıpta siz ek yaptığınız zaman tamamiyle renk hataları ortaya çıkıyo imprezayı yapan adamda aynı gümüş renkte tutarak bodykitle oynasaıydı emin olunki ondada renk hataları olrudu zaten o duruma oda blackdesign takviminin 4. sayfasıda olamazdı aynı takvimden bi kaç araba daha koyucam sen biraz sadesini seçmişsin sanırım...

EVET BUNLARDA AYNI TAKVİMDE ÖDÜLLÜ ARAÇLAR SENCE BUNALRIN HEPSİ GERÇEKCİMİ YADA HEPSİ GERÇEK HAYATTA YAPILABİLİRMİ BEN EĞER BÜYÜK Bİ İDDAM OLSAYDI GİDER BU YARIŞMALARA GİRERDİM HEMDE BURAYA KOYDUKALARIMDAN DAHA HATASIZ OLURDU AMA BURDA BURAYA KOYDUĞUM ARAÇLARDA DEĞİŞTİRMEMEM GEREKEN ŞEYLER VAR BU SINIRLAR İÇİNDE BENİM YAPTIĞIM ARAÇLAR HALA GERÇEKCİ DEĞİLSE BEN DAHA FAZLA SANAL TUNİNG LE UĞRAŞMASAM İYİ OLUCAK SANIRIM...