![]()
![]()
kırmızımı yapsaydım ne. neyse buda güzel olduuu
![]()
![]()
![]()
kırmızımı yapsaydım ne. neyse buda güzel olduuu
![]()
KIRCAALİLİ
Pek y olmuş nerden temin ettiniz ve kaça![]()
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Dün aksaraya yolum düştü sahibindende adresini aldım adamadam pek netten alışverişi sevmediğimden gidip kendim aldım 10 lira sadecealıp kendim yapıştırdım çift taraflı bant oluyor ürünün üstünde
şeytan logo olarak aratın çıkıyor zaten google amcada
KIRCAALİLİ
https://m.sahibinden.com/classifiedD...l?id=147640717 telefondan paylaştım umarım çıkmıştır link
LG-D802TR cihazımdan gönderildi
KIRCAALİLİ
Bence çok saçma Allahın sevmediği ve Lanett ettiğini sen arabana takıyorsun !!!!!!!!!!!!!!!!!.
Biz bu figüre şeytan diyoruz fakat,siz hiç literatürde şeytanın nasıl olduğunu,ne şekle benzediğini gördünüz mü? Ben görmedim. Dolayısıyla sadece ismi ''şeytan logo'' olan bu şeye günah falan demek çok saçma. Şayet burası bir araba forumu,isteyen istediğini arabasına takar. Böyle yargılamalar olmaz.Ben beğenmedim deseniz anlarım,ama bu şekilde olduğu zaman sinirlenmemek elde değil.
Utanmasanız adamı kafir ilan edeceksiniz.
hocam muhafazakar kesimden arabanızı çizenler olursa şaşırmayın, tesbihle sarık koysan neyse![]()
Güzelmiş![]()
kardeş çok hoş düşünmüşsün ama dediğin gibi beyaz olduğu için keşke kırmızı alsaydın ve de kulaklarla yaba kısmını tam bitişi yapıştırıp kuyruk kısmında boşluk bıraksaydın bu şekilde pek tam olmamış gibi
Sen sevmeyi bilmiyorsun DELİ DELİ
Tamam beğenmediğimi açıkça yazdım, Düzgün ve mantıklı bir yaklaşım olmamış ....??????????????????????????????
KIRCAALİLİ
yarın gece kısmetse izmire doğru yola çıkıorum ın yanınada uğrayayım orda yaptırırız bulursak denk gelirse. gelir gelmez geri paylaşırım fotoları
KIRCAALİLİ
Bu sabah bir indim araca. hayvanın biri koparmış yerinden logoyu yarım yamalak. bi yakalasaydım hiç acımazdım o an ona.
KIRCAALİLİ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri