Bence çok saçma Allahın sevmediği ve Lanett ettiğini sen arabana takıyorsun !!!!!!!!!!!!!!!!!.
Bence çok saçma Allahın sevmediği ve Lanett ettiğini sen arabana takıyorsun !!!!!!!!!!!!!!!!!.
Biz bu figüre şeytan diyoruz fakat,siz hiç literatürde şeytanın nasıl olduğunu,ne şekle benzediğini gördünüz mü? Ben görmedim. Dolayısıyla sadece ismi ''şeytan logo'' olan bu şeye günah falan demek çok saçma. Şayet burası bir araba forumu,isteyen istediğini arabasına takar. Böyle yargılamalar olmaz.Ben beğenmedim deseniz anlarım,ama bu şekilde olduğu zaman sinirlenmemek elde değil.
Utanmasanız adamı kafir ilan edeceksiniz.
Ben ne diyorum,siz bana ne diyorsunuz. Ben diyorum ki,literatürde şeytanın neye benzediğini biliyor musunuz? Ben bilmiyorum. Muhtemelen siz de bilmiyorsunuz. Çünkü hiç bir yerde hadis ayet vs. şeytanın nasıl bir şekilde olduğu yazmaz,görülmez. Sonuç olarak sadece ismi şeytan olan bir figür için ayet falan yazıp,''Allah lanetlemiş sen arabana takıyorsun!!!'' demek hoş değil.
Şu güzelim dinimiz aslında böyle bir şey değil.Üzüldüğüm nokta insanların dinimizi yanlış anlaması...
Kardeşim günümüz Türkiye sinde iktidar parti sayesinde dini nereye çekersen oraya uzar hale geldiBugün rüşvet yemek Allah için yapılıyorsa helal yapılmıyorsa haram denildi
Hoş Allah 'ın yasakladığı bir şeyi nasıl Allah için yaparsın orası biraz garip ama... Demem o ki bence hiç polemiğe girip canını sıkma
Herkesin düşüncesine saygımız var fakat kalıplaşmış düşünceleri de değiştiremezsin zaten
![]()
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri