Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Yağ durumu?
Arkadaşlar merhaba,
Dün garjadan çıkarken yerde yağ izi gördüm açıkcası pek önemsemedim ama sonra içime kurt düştü yağı kontrol etmek için durdum. Yağ seviyesi düşük geldi bana ayrıca kaputu açtığımda resimdeki durumu gördüm daha önce görmedim.Sizce normal midir yoksa bir kaçak durumu mu sözkonusu?yağ çubuğunun en altında iz bırakıyor.Geçen on bin bakımında yağ soğutucu değişmişti acab ondan mı kaynaklanıyor? Birde fren sertleşti hidrolik yağına baktım birşey yok balatalar 4 takım yeni değişti sayılır. Satayım falan dedim gücendimi acaba bizim deli oğlan :)
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Cevap: Yağ durumu?
Arkadaşlar dün sanayide telefondan girdim bir kaç şeyi eksik yada yanlış yazmışım :D sürekli 5bin devirde ısıtma diye birsey yok ama arada 5bin devirde 3-4 sn gaz verildi.Hafta da bir de olsa arabayı kontrol etmek ciddi zararları önlüyor.Ekranda herhangi bir uyarı çıkmamıştı ve yağ ciddi derecede düşmüş.Neyse ki dün iyi bir ustayla çözdük her şeyi. Turbo hortumu dahil 3 tane hortumu ve kelepçelerini değiştirip 3,2 lt selenia yağ, yağ filtresi , antifriz, motor temizliği, bilgisayarla kontrol, motor suyu deposu sökülüp tamamen temizlendi toplamda 200 Tl sıkışmış ama yapacak bir sey yok :)