1000km var periyodik bakımına daha önce hiç bu kadar yağ eksiltmemişti hayret.En yakın zamanda yağı halletmem lazım ama mazot pompasıda canımı sıktı bak şimdi 350-400 civarı vardır heralde....
1000km var periyodik bakımına daha önce hiç bu kadar yağ eksiltmemişti hayret.En yakın zamanda yağı halletmem lazım ama mazot pompasıda canımı sıktı bak şimdi 350-400 civarı vardır heralde....
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
Yaginiz hangi markaydi ben 7 binde bu sorunu yasadim bakima 3 bin vardi daha yag su gibi olmustu emin degilim ama selenia koymustu ozel servis mobil1 alip degstrdim ben bariz olumlu yonde fark var aralarinda mazot bombasinida bosch car servisine yaptirin zaten bompanin markasida bosch 200 250 gibi fiyati var. Karpotayi acinda bende ayni manzarayla karsilasmistim suan benimde sizdiriyor. Aracinizin km kac acaba
şöyle kısaca bir gezindim çoğu yerde 5w-40 olması gerektiğini söyleniyor. 5w kısmı soğuk 40 olan kısmı da sıcaklık baremini gösteriyormuş. yarı sentetik yağın motor ve turbo için daha uygun olduğu yazılmış birde mobilin sitesinde. Türkiye Mobilâ„¢ | Mobil Delvacâ„¢ Ürünleri | Mobil Delvac 1â„¢ 5W-40 az daha aratırayım bakayım
Dünü hatırla, bugünü yaşa,yarını düşün....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri