Kokpit neon çalışması ve led
İlk önce buradan bu akımı başlatan ve daha sonrasında yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Kuzenimle bugün giriştik işe tek fark benim göğüste kendinden led olduğu için orası biraz sarkık durdu birde küllüğün oraya led döşedik.Küllüğün oraya 6 led taktık ama 3 led daha güzel duruyor gibi geldi bakalım şimdi akşam bakıcam olmadı değiştiririm. Sadece paralel çektik lede o kadar
Ce: Kokpit neon çalışması ve led
Abi şu küllüğün oraya bende çekmek istiyorum. Elektriği nerden alıcam ve küllüğün oraya nereden geçicem bilemedim.
Aküden + - iki kabloyu aldım çünkü neon kablonunki incecik bir şey işe yaramaz ilk aşamada daha sonra her iki ucuda bir tele bantla ve hemen kaput açıkken ön camın altından sigortaların oraya kabloların geçtiğini göreceksin oradan uzattığın kablo direkt olarak sigortaların oraya geçiyor kablo geçtikten sonra invertörü bağla invertör sonrası kısmına da bir anahtar at ve neonları bağla soldaki kısımda benim anahtar invertör de sigorta kutusunun önünde öylece duruyo hiç görünmüyor etmiyor.
Alıntı:
Mutti Nickli Üyeden Alıntı
Abi şu küllüğün oraya bende çekmek istiyorum. Elektriği nerden alıcam ve küllüğün oraya nereden geçicem bilemedim.
Farı açınca yansın istiyorsan..
1) Vites körüğünü tutup yukarı doğru çek
2)elini çakmaklığın oraya sok
3) 3 adet kablo gelicek eline
4) Siyah ve Sarı kablolardan elektrik alacaksın
5) ben 3 lü şerit led kullandım kırmızı artı ve eksiden kablo lehimledim
Montaj aşamasında pedalın sağındaki plastik kapağı tut çek kendine doğru
ledi oradan geçir ve istediğin yere yapıştır
sonra kabloyu oradan vitesin oraya çıkart
kabloları birbirine bağla herşeyi geri topla bu kadar
Bundan sonra farını yakınca yanacaktır.