Teşekkür ederim
Printable View
Teşekkür ederim
Bende satın aldım şerit led 5 metre bakalım yarın geecek. Çekebilecek miyim? Gösterge panelinin altından mı geçtiniz soldaki havalandırma çıkışlarına? Görüyorum ki dizlerin üzeri,direksiyonun altınıda açmışsınız. Buradan mı geçtiniz acaba? Az önce vites körüğünü çıkardımda çakmaklığı sökeyim dedim ama çakmaklık bir türlü çık adı. Kopartmakta sitemedim. Onu nasıl çıkarttınız? Altında silindir çeklinde siyah bir parça var o tutuyor çakmaklığı. Onu nasıl sökeceğim? Birde ben torpido içine de kablo çekeceğim aux için ve ışıklandırmayı kısıp açmak için dimmeri monte edeceğim. Kablolar gözükmeden nereden geçebilirim?
en iyisi size bir video hazırlayayım ben bugün daha sonra yapacak arkadaşlara da yol göstermiş olur.
Çakmak biraz zor çıkıyor. Işığının olduğu yer takılmış olabilir biraz sağa sola çevirerek çıkartın.Ben çakmaklıktan elektrik aldıktan sonra direksiyon altında airbag var onun altından birşey sökmeden kabloyu taşıdım. Sonra solda menu olan yeri çekince onun arkasından geçirdim kabloyu ve inverteri ondan sonrada neonu aralara sıkıştıra sıkıştıra geçirdim. Akşam 8 gibi yollarım videoyu
Neonlarım geldi şimdi fakat bağlantı olayına girmedim akşam işe gideceğim siz de video hazırlamış olursunuz benim için çok iyi olur yarın da döşemesini yaparım. Yardımınız için gerçekten çok teşekkürler.
Ben de hafta sonu burdan uygulamayı görüp, birebir aynısını yaptırdım araba level atladı sanki :) her evo kullanıcısına tavsiye ederim..
Rica ederim ne demek amaç yardımlaşmak burada.. Ayrıca evet kesinlikle yaptıktan sonra arabayı gece daha çok kullanmak isteyeceksiniz.. Her binen ohaaa bu ne ne güzelmiş içi bunun böyle diyo :D :D
Hemen yapası. Var gaza geldim [emoji4] Ama videoyu bekliycem. Videoda klipslerin yerini ve çıkartma yada açmalardaki püf noktaları gösterirseniz sevinirim .
Aynen videoyu bende merakla bekliyorum :)
Şu Bilgi Kirliliğine Son Vermek Adına Birşeyler Sorucam. Kırmızı mı Turuncumu Olayına Genel Yorumlar Kırmızı Ama Turuncu İlan Veriliyor.
Bu Kırmızı İlanı : Flexible 2.3mm Neon Kablo 5 Metre KIRMIZI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 190228138
Bu Turuncu İlanı : Flexible 2.3mm Neon Kablo 5 Metre TURUNCU - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 190228466
Gelelim Sorumuza Bunlar Aynımı?
Değilse Evolar İçin Yapan Arkadaşlar Hangisinden Yaptı?
GrandePunto İçin Yapan Arkadaşlar Hangisinden Yaptı?
Teşekkürler..
Videoyu bekliyoruz. [emoji4]
Sanıyorum ki aynı satıcı ben kırmızı modeli aldım ama böyle kan kırmızı yanmıyor ledler gibi birde benim küllüğün orası şerit led bu neon kablodan değil bazı arkadaşlar mesaj atmış.. Birazdan videoyu yolluyorum gülmek yok ama anlatmama :D
Gülmicez söz [emoji4] şaka bi yana bu gece belki yapıcam videonun ışığında
Körüğü sökmeyi göstermeyi unuttum ama o en kolayı tutup çektiniz mi geliyor.Bu arada sökünce aklıma geldi ben çakmağı geri bağlamadım. O medal kısmı sıkı tutup çekin ya da bi ince uçlu pense kullanın tırnaklarından kurtulunca kablolarla beraber geliyor. Birde tesisatı çekerken ek kabloyu vitesin altından uzattım öbür taraftan tutup çektim. Söylemeyi unutmuşum şarjım bitiyordu hızlı hızlı anlattım :D
Menu tuşlarının olduğu yerde inverter var oradan bi ek kablo yapıp şerit lede uzattım. Sonrası en kolayı farları kedi durumuna ve tamamen açık konuma getirince yanıyor. Bu arada ben yaparken anahtarı takmadım hiç ama sarı ve siyah kabloyu kullandıktan sonra bir sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum en kötü sigorta atar..Kolay gelsin
Edit: Video kalitesi kötü şarjım bitiyor diye whatsapp videodan çektim ondan kalitesi biraz kötü oldu.
Eline sağlık. Bu gece benim olayı çözüyorum [emoji4] ben teybede aux çıkışı yapacağım. İpad monte ettim,bluetooth cihazını aux'a bağlayıp sesi hoperlörden alacağım. Birde telefon ve ipad için iki şarj kablosuna güç alacağım. Yani toplamda çakmaklık elektriğinden 4 adet alet çalışır durumda olacak. Bluetooth alıcı-neonlar-2 adet şarj cihazı (Şarj cihazları içerde kalıcak.) bir sorum daha var bu küllüğün oraya lede gücü direk çakmaklıktan mı aldınız?
Aux çıkışını bende yaptırdım onuda bluetoothu yine airbagın altından geçirip direksiyon kutusunun üzerine koydum bluetoothu konuşmalarıda oradan yapıyorum çok rahat oluyor ve aynı şekilde ipadıde koyup mis gibi uzun yolda ister film ister tv aç izle çok keyifli.. Usb olayını ben şöyle yapacağım.. Kol koyma yerinin orayı söküp evde havya ile usb port girişi yapıp yine çakmaklıktan alıcam elektiriği ama bu sefer kırmızı ve sarıdan alcam yoksa farı açınca yine elektirik gelicek sadece.. Küllüğün oradaki ledde aynen neona giden kabloya ek yaptım yani baya ek var bende de :D
Ankara'da olsan iki dakkada yapardım valla
Güzel olur. Gece girişmeyeyim ben bu işe diye düşündüm. Sabah erken 8 gibi başlarım. Gece baya zor olucak karanlık... Kafa lambam olsa belki ama oda yok.
Şimdi işim bitti çok güzel oldu. Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan. Orjinalinde varmış gibi duruyor! [emoji4]
Kapılarada yapıcam fakat kapılar nasıl sökülüyor acaba? Yani döşemeleri?
Ekrem abi , ben kabloları alınca direk senin yanına geleyim o zaman, benim şu araca da döşeyelim neon kabloyu.
Kapılar kolay mı sökülüyor? Var mı bir bilgi?
Arka kapılar kasıyor bilginize [emoji28]
Ekrem hocam ağzına emegine sağlık. Evom olsa bir gün bile düşünmeden yapacam ama gp'lere uyduğunu soyleyemem. Ama bir gün kafama eserse ben de Ankarada seni rahatsiz edebilirim :) Gercekten faydali bir paylasim. Emeğine sağlık.
Sizin kablolar da güneşten beyazlama vs oldu mu hocam nasıl olduysa benim orta kısım beyaz ışık veriyor gibi diğerleri turuncu yani orta kısım sanırım güneş geldikçe beyazlamış rengi gitmiş daha önce başınıza geldi mi böyle birşey.
Benim neonlarda kararma oldu gittikçe artıyor çok canımı sıktı cok.Söksem japonla yapıştırdım sökemem :S akıl verin ne yapayım
forumu takip edemiyorum pek ama neon çalışmlarının devam etmesi güzel :D
Kestiginizde kalan parca yakabiliokuyuz ?
LG-D802 cihazımdan gönderildi
neon ışık güzel de güneş ten dolayı kablonun rengi soldu kablo turuncuydu yandığında sarı ysnıyordu şimdi turunculuk gitti ve renk mavimsi oldu 😁
Neon kabloyu kullanan arkadaşlar, genel olarak renk atması herkeste mevcut mu? Yoksa çok güneş gördüğünden mi kaynaklanıyor olabilir?
Renk atması yok Kadir hocam ama güneş gördüğü yer evolardaki tam üst kısımda kalan oval yer beyazladı gölgede olan yerlerde sıkıntı yok.
Bence bu iş olmaz. Kısa vade düşünmemek gerek. Bu araçları yıllarca kullanacağız ve bazen sıkinip binmeler yapıyoruz şehir içinde. Yada Uzun yola çıkacağız malum yaz geldi. N'apıcaz? Havlu mu sericez konsola. Ben yakında sökmeyi düşünüyorum.
benim neonda yer yer pembe ve turuncu oldu bugün ankaraya geldim akşam söküp yeniden yapıcam elimde kalan malzemeyle yada komple söker atarım bilmiyorum karar veremedim
benim araçtada kapılarda vardı neon, üst kısım önce yeşilimsi bi renk aldı, sonra kesik kesik siyahlaştı ve şu anda üst kısım komple siyah oldu.güneş görmeyen alt kısımlarda sıkıntı yok.
Bende acaba benim neonlar kalitesiz çıktı ondan mı diye düşünmüştüm. demekki neonların ömrü güneş görene kadarmış :)
Yok abi herkesin aynı demekki. Benimde yeşil siyahtı