Cam motoru sigortası hangisidir
eve gelirken camların açılmadığını farkettim halbuki sabah çalışıyordu. iki kapıda da cam düğmeleri çalışmıyor, yanılmıyorsam camların sigortası motor kısmındaki büyük kutuda ama hangi sigortalar olduğunu(numaralarını) bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı ve kaç amper
klavuza baktım ama anlayamadım 7 14 demiş 7 yok internettede f85 f86 yazılmış daha önce
Cevap: Cam motoru sigortası hangisidir
iyi günler benim şuan sağ cam çalışıyor ama sol camda çıt gibi elektrik sesi geliyor ama çalışmıyor ve kumanda ışıklarıda yanıyor neden olabilir acaba ? Teşekkür ederim
Alıntı:
quickcan Nickli Üyeden Alıntı
iyi günler benim şuan sağ cam çalışıyor ama sol camda çıt gibi elektrik sesi geliyor ama çalışmıyor ve kumanda ışıklarıda yanıyor neden olabilir acaba ? Teşekkür ederim
Benim de sağ camda aynı sorun vardı. Açma kapama tuşunu soketinden çıkarıp komple parçalara ayırdım. İçindeki beyaz ince plastik parçalara kadar söktüm. İçindeki bütün parçaları temizledim. Zaten kararan yerleri göreceksiniz. O kararmalar sıkıntı yaratıyor. Daha sonra sorun ortadan kalktı.
Benim sag camdaki sıkıntı şu: sol taraftaki tustan sag cami acabiliyorum ama kapatamiyorum. Sag kapi taraftaki tustan cam hem aciliyo hem kapanio sknti yok. Sol kapi taraaki dugmeyi degistirmek mi gerekli?
Birde sol tarafta cami sol taraftan kontrol ederken dugmeye biraz basili tutup birakinca sonuna kadar aciliyo biraz basili tutunca yine otomatik sonuna kadar kapaniyo. Sol taraftaki cam oyle degil dugmeden elini cekince cam acilmasi duruyor. Mod mu yapilmis acaba sol cama activr donanim aracim
Alıntı:
Emre9110 Nickli Üyeden Alıntı
Benim sag camdaki sıkıntı şu: sol taraftaki tustan sag cami acabiliyorum ama kapatamiyorum. Sag kapi taraftaki tustan cam hem aciliyo hem kapanio sknti yok. Sol kapi taraaki dugmeyi degistirmek mi gerekli?
Birde sol tarafta cami sol taraftan kontrol ederken dugmeye biraz basili tutup birakinca sonuna kadar aciliyo biraz basili tutunca yine otomatik sonuna kadar kapaniyo. Sol taraftaki cam oyle degil dugmeden elini cekince cam acilmasi duruyor. Mod mu yapilmis acaba sol cama activr donanim aracim
sizde emre bey gibi bi söküp temizleyin devre tamamlanmıyor heralde beyaz yaylı çubuklar kaymış olabilir. Dediğiniz otomatik kapanma özelliği sadece sürücü tarafı camında mevcut
Bende de bu sorun var. Çok uğraştım olmadı. Tuş grubunun çıkmasını arıyorum. Yukarıda yazan, önerilen kontrollerin hepsini yaptım. Başka önerisi olan varsa deneyebilirim. Kartın üzerinde entegre var. Elektronikçi programlanabilir entegre olduğunu ve onun bozuk olduğunu söyledi.