2011 77bg dualogic Evo benzinli aracımı dün sattım.
Araç sıfır ayarındaydı kmsi 43binde servis bakımlı
2 seneye yakın sizlerle buradaydım çok yorum yazmadım ama hep bilgileri buradan edindim artık aranızdan ayrılıyorum. Gelelim 2 senedir kullandığım evo hakkındaki görüşlerime.
Düşmanıma tavsiye etmeyeceğim araba diyebilirim, arkadaş ne arabanın performansı ne ivmelenmesi ne yol tutuşu iyi, 77bg bir araba tamam ama bu kadarda hantallık olmaz arabayı manuel kullanmak zorunda kaldım hep vites aralarında araba resmen 2 saniye gaz yemiyor kalkışlarda bisikletle bile daha hızlı kalkarsın (tabi gazı kökleyip kalkmassan) malzeme kalitesi 3.sınıf kaputu açın bomboş bir görüntü tüm aksamı saç neredeyse, aracın tek elle tutulur yanı şekli şemali güzel estetik zaten birçok kişi benim gibi görünümüne kanıp alıyor. Ha birde start stop hill holder yağmur sensörü gibi fonksiyonları artıları.
Dün Octavia 1.6 TDI DSG 105BG 250 Tork 2015 model bir yer uçağı sipariş ettim ve test ettim, dünya varmış sonunda gerçek anlamda arabaya bineceğim.
Son söz olarak Puntodan uzak durun derim daha doğrusu fiat dan araba alınmaz ben hata ettim bugüne kadar opel, polo araçlarım vardı şimdiye kadar sahip olduğum en kötü araçtı çok şükür elimden çıkardım. Yorumlarımın bu kadar zalimce olmasının sebebi fiyatını uygun görüp fiata atlamayın diye yazıyorum paranıza yazık olur 3-5 fazla verin gidin alman veya japon marka alın.
Kalın sağlıcakla..