bugün iş için izmirde karabağlar tarafına gittim ve ordaki honda bayisine uğradım işim bitince neyse sedan honda 42500 hb civic 51500 type s tekkapı civic 52500 tek donanım arabaları inceledim ettim satıcıyla konuşuyoruz kalktı dediki bu araba avrupada en iyilerin en iyisi ödülünü almış o neki hay allahım yaaa sıkıcaktım gırtlağını sedanla hb farkı niye bukadar çok dedim motor farkı dedi sedan 1.6 125 hb1.8 140 neyin farkıysa 10 milyar öve öve bitiremiyor sanki uzaylılar yaptı 3 boyutlu göstergelerbindinmi vazgeçemezsin bindik bindik onda bindik bal gibi vazgeçtim babam sanki neyinden vazgeçmiyceksem işi biraz ileri götürdüm benim arabaya ne veririsiniz dedim söyledim özellikler falan motor cart curt veee bomba patladı 18 milyar dediler bukadar olur yuh yani kendi markalrını öve öve bitiremeyip diğerlerini yerin dibine sokan zihniyet bu arada çok çok süper aman aman bir araç değil tonla işçilik hatası var benim fikrim o arabaya o para çok fazla hb yıllık vergisi 1000 ytl civarında 10000 bakımlareıda 150 civarımış benden uzak dursun 2006 model alfa 156 buldum 1.6 12o bg en üst donanım 30 milyar alır binerim paşalr gibi ben yinede bravoyu bekliycem