Direksiyon kumanda kablosu
Arkadaşlar arabama navitech nx145 r navigasyon sistemini taktırcam .Fakat aracın direksiyon kumandasının uymaması canımı sıkmaktaydı.Bir elektrikci abiyle tanıştım o anlattı nasıl yaparsam araca tanıtırım.Söylediklerine göre maliyeti 3 tl gibi birşey kendimiz yaparsak.Öyle aparat falan alıp takarak para harcamıyoruz.Şimdi bunu kendim deniyeceğim söylediği yöntemi.Eğer olur ve yaparsam sizlerle paylaşacağım resimli olarak.Fakat bana direksiyon kumandasından gelen kabloların renkleri lazım bunu nasıl öğrenirim.Bilen veya elinde resimi olan biri varsa sevinirim.Aracım 2012 model punto pop
Cevap: Direksiyon kumanda kablosu
Hocam alfa Romeo 159 için aynımı bağlanıyor teşekkürler
Alıntı:
ali Nickli Üyeden Alıntı
https://i.hizliresim.com/e292Pd.jpg
Sizin için en kolay yöntem body computer'ın D soketindeki 50 ve 52. pinlere giren kabloları kesmektir. teyp kumandasındaki kablolar makaraya girdiği için oradan alamazsınız sinyal kolunun altındaki soketten alabilirsiniz fakat o da uzun iş en kolay yöntem bu bence.
Resmi paylaştım.
Om
Alıntı:
polat13 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam alfa Romeo 159 için aynımı bağlanıyor teşekkürler
Om
Onu bilmiyorum maalesef.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar merhaba Alfa Romeo direksiyon kumandaları ile ilgili bilgisi olan varmı nasıl bağlanır hangi renk kablolar sonuçta aynı sistem Fiat ile alfa Romeo aynı fabrıkadan çıkış teşekkürler
Arkadaşlar merhaba Alfa Romeo direksiyon kumandaları ile ilgili bilgisi olan varmı nasıl bağlanır hangi renk kablolar sonuçta aynı sistem Fiat ile alfa Romeo aynı fabrıkadan çıkış teşekkürler
Arkadaşlar 2007 model Grande Punto Dynamic aracım var. Daha önceki sahibi araca doble teyp takmış. Teybin, direksiyon kumandası tuşlarını öğrenme becerisi var. Teybin arkasına baktığımda iki kablo boşta, direksiyonun tuşlarını aktif etmem için direnç kullanmam mı gerekiyor. Teypten çıkan key1 ve key2 kabloları var