projeyi tamamlamaya devam farlarım karardı, ' ım ellerine sağlık kardeşim, olumlu olumsuz yorumlara açık :) elimde şimdilik olan tek fotoğraf...
https://f1302.hizliresim.com/16/6/jusjr.jpg
Printable View
projeyi tamamlamaya devam farlarım karardı, ' ım ellerine sağlık kardeşim, olumlu olumsuz yorumlara açık :) elimde şimdilik olan tek fotoğraf...
https://f1302.hizliresim.com/16/6/jusjr.jpg
Güzel olmuş. Krom çıtayı da karartabilirsin.
Güzel olmuş hayırlı olsun kardeşim.
yaparda kötü olur mu hiç :) güzel olmuş güle güle kullanın...
Çok ii olmuş hayırlı olsun
Çok iyi..
Tampon plastikleride piano black olsa fevkaledenin fevkinde olur :)
maşallah çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin
resim gitmiş bakamıyoz :)
magnificoooo :D
resim eklentiydi onu büyük resime aldım düzenledim gözükmesi lazım ben hem pcden hemde telefondan görebiliyorum
Malesef resim görünmüyor. Üstüne tıklayınca geçersiz link diye uyarı çıkıyor.
nasıl gözükmez tekrar güncelledim bir daha bakın bakalım
Çok güzel olmuş :)
Ya bu adam () benim farlara da el atacaktıdaaa hala atmadı :)
Güzel durmuş birde yakından bakmak isterdim farlara....
teşekkur ederim herkese, sırada yan sticker var son olarakta inşallah takeoff istiyorum, farlarla ilgili daha detaylı fotoğrafları cekip ekleyıcem.
güzel olmuş, gısgandım bende yaptıracam :Ç ayıptır sorması ne kadar?
bu yaptığım 2 evo far karartma grandeleri unuttum 50 tane oldu galiba :D
güle güle kullan abi...
farlar merak edenler için hata yok bozulma yok su almaz imkansız olay 2gün uğraşılmış bir emek söz konusu...
Evonun maşallahı var malzeme güzel bizde gerekeni yaptık...yaparızda...
puntonun bence en önemli ihtiyacı far karartma:D güzel olmuş hayırlı olsun
Engin araba yakışıklı bir dahaki modifiye olarak nazar boncuğu taktır.:)
maşallah abi harika olmuş :)
kararan ilk evo benim sanırım :D koca kış geçirdim, kar fırtınalarına daldım, yağmur hortumlarında makaslar attım, gram buhu yok eline sağlık kardeşim :)
engin abi bu arada aman abarth yan sticker yapma bütün güzelliği gider aracının
Sticker derken abarth sticker mı yoksa ince şerit sticker mı ?
çok güzel olmuş farlar hayırlı olsun..
Farlar güzel olmuş, bir benimki yemiyor galiba yaptırmaya :D bu arada sticker sakın abi hiç gerek yok..
eywallah kardeşim walla gaza getirmesen birde sen olmasan kalkışmam böyle bir işe :D tekrar ellerine sağlık arka stopları ne zaman karartıyoz :D
teşekkür ederim :)
lugatta bulamadım anlamını :D
bir önceki tamponunda vardı nazar boncuğu ordan söküp buna takıcam unutuyorum :D teşekkür ederim :)
senin gördüm zaten tamam budur dedim :D yok be kardeşim ne abarth stickeri :D
biraz kopya gibi olucak ama ve tuncay abinin araçlarında buluna yan sticker lar var siyah serit onlardan istiyorum nasipse :)
teşekkür ederim sağolun :)
teşekkürler kardeşim, vallah kardeşim bence yesin aracı direk değiştiriyor zaten usta garanti 2/24 farların başında nöbet tuttu :D senin jantlarla tam kombin olur, jantları boyadın bence bunlara yesin :D sticker yaptırma derken abarthımı kastettin yoksa orjinal stickerlerimi? :)
Orijinal stickerlar sökülürken herhangi bir sorun olmaz. Geçen hafta ön kaputtakini söktük, Sorunsuz söküldü. Orijinal olmasından dolayı hemen söküldü... Bu arada ben 1 yıla aracı satarsam Sport jantlar senindir Enginim...
https://e1302.hizliresim.com/16/7/jv9n8.jpg
Far karartma güzel oluyor ama neden sinyal kısmındaki krom bölümü karartıyorsunuz anlamıyorum orası krom olarak kalsa daha şık olur diye düşünüyorum.