teşekkur ederim herkese, sırada yan sticker var son olarakta inşallah takeoff istiyorum, farlarla ilgili daha detaylı fotoğrafları cekip ekleyıcem.
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
güzel olmuş, gısgandım bende yaptıracamayıptır sorması ne kadar?
ISmileUDie
bu yaptığım 2 evo far karartma grandeleri unuttum 50 tane oldu galiba![]()
güle güle kullan abi...
farlar merak edenler için hata yok bozulma yok su almaz imkansız olay 2gün uğraşılmış bir emek söz konusu...
Evonun maşallahı var malzeme güzel bizde gerekeni yaptık...yaparızda...
Konu Ziyaretci046 tarafından (07/02/2013 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
puntonun bence en önemli ihtiyacı far karartmagüzel olmuş hayırlı olsun
'Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
Engin araba yakışıklı bir dahaki modifiye olarak nazar boncuğu taktır.![]()
maşallah abi harika olmuş
kararan ilk evo benim sanırımkoca kış geçirdim, kar fırtınalarına daldım, yağmur hortumlarında makaslar attım, gram buhu yok eline sağlık kardeşim
engin abi bu arada aman abarth yan sticker yapma bütün güzelliği gider aracının
Sticker derken abarth sticker mı yoksa ince şerit sticker mı ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
çok güzel olmuş farlar hayırlı olsun..
Farlar güzel olmuş, bir benimki yemiyor galiba yaptırmayabu arada sticker sakın abi hiç gerek yok..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
eywallah kardeşim walla gaza getirmesen birde sen olmasan kalkışmam böyle bir işetekrar ellerine sağlık arka stopları ne zaman karartıyoz
teşekkür ederim
lugatta bulamadım anlamını
bir önceki tamponunda vardı nazar boncuğu ordan söküp buna takıcam unutuyorumteşekkür ederim
senin gördüm zaten tamam budur dedimyok be kardeşim ne abarth stickeri
biraz kopya gibi olucak ama ve tuncay abinin araçlarında buluna yan sticker lar var siyah serit onlardan istiyorum nasipse
teşekkür ederim sağolun
teşekkürler kardeşim, vallah kardeşim bence yesin aracı direk değiştiriyor zaten usta garanti 2/24 farların başında nöbet tuttusenin jantlarla tam kombin olur, jantları boyadın bence bunlara yesin
sticker yaptırma derken abarthımı kastettin yoksa orjinal stickerlerimi?
![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Orijinal stickerlar sökülürken herhangi bir sorun olmaz. Geçen hafta ön kaputtakini söktük, Sorunsuz söküldü. Orijinal olmasından dolayı hemen söküldü... Bu arada ben 1 yıla aracı satarsam Sport jantlar senindir Enginim...
![]()
Konu 1ocak2011 tarafından (07/02/2013 Saat 11:31 ) değiştirilmiştir.
Far karartma güzel oluyor ama neden sinyal kısmındaki krom bölümü karartıyorsunuz anlamıyorum orası krom olarak kalsa daha şık olur diye düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri