Söylenilen tavsiye edilen her araç mantıklı geliyor...
Mazda 6 nasıl olur ?
Mini'ye ben sığmam sanırım 1,86 boy var.2002veya 2000 arası bi modele binmiştim pek sarmamıştı ama hangisiydi bilmiyorum.. :) Dediğiniz aracı inceleyeceğim..
İnş sizde alırsınız. :)
Range'i çıkardım artık bakmıyorum.Piyasası olurmu bilmiyorum ama Hyundai'de çok hoşuma gitmeye başladı..
Sanırım öyle :) Niğde'de hiç yok getirirsem patlama yapacağını biliyorum. Bizim burda bilinmeyen hoş bi araba getirince patlama yapıyor.Yani yeni bir şey almayın..2 gün sonra piyasa doluyor. :)
Scirocco çok hoş ve güzel düşünebileceğim araç fakat yakıtı nasıl bilginiz varı ?? Aileye daha çoook var Allah nasip ederse 5-6 yıl olmaz diye düşünüyorum. :) Bizim ailenin zaten kendi arabası var onla takılır onlar şuan zaten öyle :) 5.20ye baktıkça yıkık araçlar çıkıyor karşıma . Pert kaydı hasar kaydı vs.vs.. Mantıklı olarak Şuan Hyundai Genesis - Honda S2K - BMW 3,20 - VW Scirocco MAVİ.. :) Niğdede olan piyasayı değerlendirmek gerekirse 3,20 veya scirocco çünkü niğdede ne S2000 ne hyundai nede TT var.. Ama şekil için hyundai - tt -scirocco - pazara çıkartınca hemen satılması için Bmw.. Kafam iyice karıştı.. 2.el satanlarla konuşcam alcakmış gibi :D gidip test etcem arabayı :D hangisi hoşuma giderse alıcam.. Olmassa İnternet denen bir şey var.. Koyarım nete satılır dert etmeme gerek yok :D