Yeni aracım ISLATIYORUZ..
Merhaba arkadaşlar puntomu 18500 bursaya sattım.
Şuan 1.6 HDI 90 bg CITROEN BERLİNGO aldım diceksiniz ki ne alaka 2013 te tüm araçlar her sene muayeneye giriyor olacak bu nedenle ve fiyat uygun oldugu için bu aracı tercih ettim liste fiyatı 44000 lira olan bu aracı sıkı bir pazarlıkla BURSA CITROEN İNALLAR bayinden aldım sıkı pazarlık 35200 indirildi ÖZELLİKLER 1.6 HDI 90 bg. 4 HAVA yastıgı dijital kilima çelik cant tüm sensörler var yamgur park gündüz farları bu araç ile ilgili bilgi ve birikimleri olanlar paylaşırsa sevinirim yorumlarınızı bekliyorum beyler.
...Aranızdayım forma devam...
29-12-2012
Cumartesi gecesi ıslatıyoruz beyler.
Cumartesi öglen bana ulaşın numaramdan liste başlasın gelecekler listeye kendini eklesin.
Numaram:0541-648-02-52
İYİ dilekleriniz için TEŞEKKÜRLER.
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
geniş geniş ferah ferah gezersin artık :D yeni araba yenidir arkadaş bunu bilir bunu söylerim..sıfır arabanın kokusu bile başka..bu arada mavisi çok güzel oluyor sen ne renk aldın?
Ben BEYAZINI aldım resimleri koyamıyorum deliricem.
HERKEZE İYİ DİLEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN.
RABBİM HERKEZİ KAZADAN BELADAN KORUSUN. Bizlerde tedbiri elden bırakmayalım arkadaşlar.
Teşekkürler yorumlarınız için
Alıntı:
pilotender Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmesini dilerim. Süspansiyon konusunda kıyaslama yaparak anlatırsam daha iyi anlaşılır herhalde. Ben bir Fiorino kullanıcısıyım. Rahatlık olarak Fiorino = Renault 12 Toros ise, Berlingo Mercedes'e denk gelir. Lakin yol tutuş ve viraj hakimiyeti olarak Fiorino = Alfa Romeo ise Berlingo da ancak olsa olsa Clio Symbol olabilir.... diye düşünüyorum. Birşey daha ekleyeyim, Berlingo, Fiorino , gibi araçların orasından burasından tıkırtılar gelmeye başlıyor bir süre sonra maalesef. Gelen tıngırtıları kafaya takmayacaksanız kolay kolay arıza yapmayacağından emin olabilrsiniz. Benim Fiorino 50000'de şu anda, benimle beraber alan arkadaşımınki 135000 km oldu; ikimizin aracı da yağ değişimi dışında servis yolu görmedi... Berlingo alan arkadaşa sadece şunu söyleyebilirim: Ah bir de 110 luğunu alaymışsınnn....
Hemen hemen haklısın süspansiyon konusu mükemmel evet yol tutuşu iyi aslında ama viraj hakimiyeti biraz sıkıntı sesler konusuna gelince bu araçta kesinlikle yük taşınmayacak sesler olsada kısa zamanda ARACI TESİSATLA donatılırım ben oda çözülmüş olur aslında 110 lugu düşünmedim degil aslında ama zaman konusunda sıkıntı dogrudu ocak ayının ortalarında teslim edebiliriz dedler neyse sonuç olarak gönlümde ki araca sahip oldum ilgi ve alakanız için teşekkürler.
Alıntı:
Semih Kurtulmus Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun kazasız belasız binersiniz inşallah :)
Semih teşekkürler arkadaşım tüm GP kullanıcalarına kaza bela vermesin rabbim amin...
Alıntı:
ygurbuz Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun Özkanım ;
Allah Kaza ve Bela dan korusun seni...
Yusuf eyvallah teşekkürler arkadaşım amin diyelim.