Satılmıştır silinebilir.
Satılmıştır silinebilir.
hayırlı satışlar...
Biraz uzun uzadıya bir ilan oldu ama doğru bilinen yanlışları düzeltmek adına bilgilendirme yaptım nacizane.
Hayirli satislar Kaan. Filtre ve cai kiti gordum. Kacirmayin bence.
Sent my iPhone 4s using
Teşekkürler abi. Balkonum çok ıvır zıvırla doldu boşalsın biraz :) Hobiler için yer ayıramıyorum bir türlü :)
hayırlı satıslar kardes
Günceldir aciliyeti olmayan parçalardır, ama satılsa iyi olur balkonu boşalıyorum :/
günceller günceli bir ilan...
Güncel
Hafif makine günceli diyelim mi ? :)
hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar.
Güncel çekelim :D Fotolar en kısa zamanda gelecek :D
Sahibinden.com ilanı çıkmıştır resimleri oradan görebilirsiniz günceli. Grande Punto, Punto Evo yeni Evo 1.4 Fire uyumlu Filtre Kitleri - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 99490606
Günceldir. Resimlere sahibinden linkinden ulaşabilirsiniz.
Günceldir güncel..
2. Sayfa günceli :D
Halen daha aciliyeti yoktur :)) Güncelliğinide korumakta. Yokmu kaliteli araca zarar vermeyen Kutuiçi veya açık hava filtre kiti??
Forumdakiler ahdetmiş benden mal almamaya sanki :D Şaka bi yana ürünler gayet temiz özellikle şu malım bundan daha temiz diyemem bile hepsi tertemiz hepsi kutusunda alıcısını bekliyor :) Almaya niyetli olana öldürmeden fiyatı yardımcı oluruz ;)
Aynen kanka forumda sıkıntı satışlar :D
forum çulsuz bi dönemden geçiyor galiba. gerçi normal okullar açıldı, bayram geliyor kimse kıpırdayamıyor bi yere ne yazık ki :)
Valla kimse kusurabakmasında forumda özellikle bazı kişiler var boş mezar bulsalar girecek kıvamdalar, çok ölücü var forumda. İstiyorlar ki 3 kuruşa 10 liralık mal almak. Bu malzemeler benim keyfi aldığım ürünler satılsada satılmasada umrum olmaz en son hediye ederim o yüzden ölücü kişiler fiyat inmesini beklemesinler makul ölçülerde yardımcı olucam tabi de tok satıcıyım onu bilsinler :)
En güzel kardeşim mezarcıya vereceğine çürüsün gitsin.
Sent my iPad 2 using
Güncel!
Güncel :)
kn kutu içi temizse ayın 5.de alabılırım :):)
Temizdir K&N kutusu mevcuttur. Yanında orijinal K&N yağlama spreyide hediyemdir.
kutu içini satmayı düşünüyormusunuz ? alıcamda :)
Günceldir.
kaan hayırlı satışlar :D akü duruyormu şaka bir yana
acaba hava filtresi ve kit benim araca uygulama yapabilirmiyiz
Eyvallah :D Yapılabilir fakat boruyu kesip biçip tekrar kaynatmak gerekir, intake borularının kıvrımsızı ve kaynaksızı makbuldür o kadar uydurmak için kaynak yapılacak sıkıntı olur aracı geri götürür. Puntolara sorun yokta palioya sıfırdan imal ettir bence moruk. Aem filtrede ölçülerin uygunsa olur.
Akü var 72A :D ahfdhsdfh
Mehmet filtre kitiyle satılırsa daha çok işime gelir biraz daha bekliyelim bakalım, eğer satılmazsa hallederiz sıkıntı yok :D
Güncelliğini korumakta :D
güncelledim :D
Eyvallah kardo :D
kaan :D bu akü viyzonteledeki akü değilmi kardo :D