O kadar Eminim en eski gp benimki :-)
mrb ben bayram istanbulda yaşıyorum gp en eski ben aldım diyebilirim çünkü gp mostwanted de görür görmez bu araba benim olmalı dedim ee fiat hastalığı vardı bende 2. araban tipo ydu yerini alıcak arabayı bekledim stilo dediler ama bence satışlarına bakılırsa gp tiponun yerini aldı.. neyse önce 307 almaya diye çıktım evden ama fiyatı uçuktu donanımıda fazla yoktu..
hemen soluğu fiat bayiisinde aldım stilo alıyım dedim ama satış tem. cisine şu gp türkiyeye gelmedimi dedim adam lafı ağzımdan aldın bende sana onu gösterecektim dedi şuan elimizde 1 tane var daha kimse görmedi dedi fiyatı bile belli değildi arabanın tutup tutmuycağıda tamam dedim gözüm kapalı sipariş verdim 1 ay italyadan gelmesini bekledim en sonunda haber geldi gp artık gemiden inmiş bayiye yola çıkmıştı hemen soluğu bayide aldım3 saat beklemnini sonunda kovuştum ama o heyecanı yaşamanızı isterdim.. şuan alalı tam 19 ay oldu..
isterseniz kontrol edin eğer elinizdeki gp arka tekerde kapı tarafında davlumbaz varsa 2. seridir çünkü ilk seride yok yani bende yok servise sordum motajı dahi çifti 80 ytl dediler anlıycağınız ilk seriler kobay olarak kullanıldı:D