z
Printable View
z
s
s
güle güle kullan çok güzel olmuş...
eğer bende Antalyada güzel bi yer bulamasaydım aynı yere söktürüp gönderecektim çok güzel işçilikleri varmış gerçekten..
işçilik muazzam. güle güle kullan.
çok güzel olmuş sonuç itibariyle içinede sinmiş gerisi hikaye ne söylense boş hayırlı olsun.:clapping:
Hocam senin içine sindiyse sıkıntı yok. Önemli olan a firması b firması farketmez.
çok teşekkür ediyorum. Düşünen varsa şiddetle tavsiye ediyorum.
Abim saolasın. Sayende. Ankaralardan yetiştin imdadıma. Hayatımda ilk kez bir işim tek seferde kusursuz aklıma birşeyi takılmadan içime sinerek oldu nasıl mutluyum anlatamam hele gösterge üstü muazzam oldu. Yakından görmek şart.
Ayrıca Eros ve Muhammed ustanın muhabbetleri muazzamdı. Graham bell Newton lu şakalar falan seviyeli muhabbetler çok iyidi :) Eros usta sağolsun metal müziğe doyurdu bizi. Iced Earth Metallica Megadeth Slayer iyi eğlendik :)
çok güzel olmuş güle güle kullanın çok emek isteyen bir işmiş eline sağlık ustanın valla
süper olmuş abicim. özellikle gösterge güneşliği ve direksiyonu bende yaptırmak istiyorum ama malum burda bu şekilde işçilik bulmak zor.
Eyvallah tesekkur ederim sokebilme imkaniniz varsa gonderin bana ben yardimci olurum.
işçilik 10 numara olmuş vallaha çok beğendim iyi günlerde kullan
nerde yaptırdınız birde direksiyon için ne kadar bi maliyet çıktı?bu arada çok güzel olmuş maşallah
Tesekkurler yukarida yaziyordu ama gozunuzden kacmis sanirim altinuç deri doseme icerenkoyde sitelerinde fiyat bilgileri var www.otoderi.com sadece direksiyon icin 180tl istiyorlar ama pazarlikla belki 150 olabilir.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Deri dışında kumaş uygulama da yapıyorlar mi? Oturduğum yerede yakın pazar günü açık olur mu ? Bilginiz var mi?
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
çok beğendim, güle güle kullan,
çok şık durmuş
çok şık durmuş hocam güle güle kullanın inşallah..
Gule gule kullan
Alacantra mükkemmel olmuş,ama tabi maşallah hepsi çok güzel..
Keşke imkan olsa da komple alacantra kaplatsak..Göstergelerin üstünü ne kadara kaplattınız alacantra olan kısmı?
Yok abi bunun parası hazırdı :) Seninle ayrıca görüşücez :D
Saol abi :)
Kardeşim açıkçası bilmiyorum. Şöyle kabaca hesap yaparsak. 150tl Direksiyon desen 100TL de Vites topuzu körüğü ve gösterge paneli oldu. Hangisi ne kadar bilmiyorum biraz pazarlık ettim :) Normalde toplam maliyet 300 küsür tutuyordu.
Direksiyon gerçekten muazzam kaplanmış.Bir de iç döşemeniz bordo siyah olaymış tam bir uyum yakalardınız yeni direksiyonunuzla...Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Eğer uzun süreli kullanma niyetine gidersem aracı komple döşemeleri değiştirme fikrim var. :) Ön koltuklar farklı bir arabadan gelecek tabi :)
Çok güzel olmuş, işçilik muazzam gerçekten de. Deri direksiyonum olur da soyulursa alternatifi çok :)
Kaan Hayırlı olsun. Ön göğüse Ankaraya geldiğinde abine kırmızı ile değiştirt. Fiyatı uygun...
fiyat gözümden kaçmış yeri bana çok yakınmış haftaya bende uğrayayım konuşmaya işçilikleri baya iyiye benzziyor
İşçilikleri çok iyi, gidersen mutlaka benim vasıtamla gittiğini söylersen yardımcı olacaklarını düşünüyorum fiyatta, daha önce punto evo lu arkadaş gelmiş dersen hatırlayacaklardır.
kardeşim çok güzel olmuş maşallah, güle güle kullan. darısı bana
Hepsi tamamda bu ne ? Hızlı ve Ücretsiz Resim Yükleme Sitesi - hizliresimyukle.com :D
Çok iyi beee,güle güle kullan moruk.
Gerçekten çok güzel olmuş. Maşallah.
Koltukların baş dayama kısımlarına EVO yazısı yaptırmayı düşünüyorum bende , bu arkadaşlar yapar mı? Nerde yaptırabilirizki acaba? Cevrolette olduğu gibi.
maaşallah çok güzel olmuş 250 ye değmiş göğüslük üzeri mükemmel olmuş
Çok güzel olmuş güle güle kullan, aracımı sattım gibi birşey, aksilik olmazsa salı günü devredicem, alıcı para ayarlayamazsa bir süreliğine satışı erteleyeceğim, aynı yere bende ziyarette bulunurum bu durumda : )
Güle güle kullan :)
Masallah cok guzel olmus hepsi, kirmizi dikislere bayildim:)
Ben de halihazırda Ankara'da tatilde olduğum için burada direksiyonu ve topuzu kaplattım. şaşmazda cici otoya gittim, sağolsun beş saatlik bir uğraşıyla bravonun direksiyonunu iki farklı deriyle kapladı... mamafih sağ yan taraftaki delikli deride, derinin üretiminden kaynaklanan bir desen hatası olduğunu ancak ertesi gün farkettim. on gün sonra da biraderimin mazdasının direksiyonu için gittik, benimkini de gösterince ücretsiz değiştirmeyi teklif etti... çarşamba günü tekrar gideceğim, inşallah yeniden kaplanacak...
eski uygulama ve biraderimin arabasının uygulamasıyla ilgili çektiğim bir dolu foto var, ilerleyen günlerde paylaşmayı düşünüyorum.
Maşallah çok güzel duruyor.